Ani marshan na koncertima sve cheshe pjeva bozhe chuvaj njemachku

0
Rate this post

Pije ju je iscrpilo ​​i preplavilo osjećaj krivnje i samoprezira. Nakon ovih ekscesa uslijedilo je nekoliko dana posta i iscrpljujućih seansi u teretani. Čim je mogla, Moira je napustila stan s ostalim studentima kako bi se preselila u garsonjeru, službeno kako bi mogla više učiti, zapravo kako bi se nesmetano posvetila svojim pijankama.

Budući da se bulimija pokazala kao vrlo skupa u ekonomskom smislu, iskoristio je ovu promjenu kako bi roditelji povećali mjesečni iznos za njegovo vlastito uzdržavanje. Lišena društvenih veza, ubrzo je izgubila kontrolu nad prehranom i uplašena zatražila individualnu terapiju.

Poput Moire, mnogi bulimičari mogu održavati normalnu težinu

Nerijetko njihov obiteljski poremećaj ostaje nezapažen čak i dugo vremena. Kao što je već spomenuto, nema malo poznatih holivudskih zvijezda, manekenki i princeza koje su priznale da su bolovale od ovog poremećaja. U knjigama ili putem društvenih mreža ispričale su svoje bolno iskustvo savjetujući mlade žene da ne slijede njihov primjer.

Jedna značajna razlika između bulimičnih i anoreksičnih djevojaka je u njihovom ljubavnom i seksualnom životu. Iako anoreksični pacijenti često idu u pratnji partnera, ipak mu daju vrlo malo na putu ljubavne strasti.

  • Gioia, tipična južnjačka ljepotica od 24 godine, patila je od restriktivne anoreksije u adolescenciji, koja je potom riješena uz pomoć individualne terapije.
  • Gioia je hodala s Davideom više od godinu dana, predstavivši ga kao svog dečka, kada je zatražio drugu tranšu liječenja.
  • Njezin odnos s Davideom temeljio se na zajedničkoj premisi: to je moralo biti jedinstveno iskustvo, potpuno oslobođeno banalnosti koja je karakterizirala parove njihovih sveučilišnih prijatelja.

Njihov odnos morao je biti održan na potpuno duhovnoj razini

Zajednički cilj morao se sastojati u međusobnom motiviranju da se intelektualno i duhovno uzdižu, prije svega kroz proučavanje i produbljivanje tekstova prikladnih za tu svrhu.Intimnost je morala biti potpuna i stoga čisto duhovna, potaknuta uspjehom u suzbijanju želje.

Gioia se osjećala potpuno potčinjena Davideovim intelektualnim šarmom, koji joj je uzvratio pripisujući joj svoju nesposobnost da napreduje putem kojim je krenuo, posebno tijekom studija.

Njihov odnos morao je biti održan na potpuno duhovnoj raziniZbog toga je uzeo vrijeme da je ponizi i loše postupa prema njoj, čak i u javnosti.

Za razliku od Gioie Alice, bulimičarke normalne težine godinama, rado je prihvaćala neplatonske pozornosti svojih udvarača, koristeći strategiju koju je naznačila izrazom ‘preobraćanje': birala je dječake koji bi joj mogli biti korisni u neku svrhu i , nekoć otporan ‘ovisnik' koristeći oružje ženskog zavođenja, koristio ih je u nepredviđene svrhe, a zatim se povukao iz veze.

  1. Međutim, taj odnos nikada nije u potpunosti prekinut.
  2. Ljubavnik je ‘pretvoren' u prijatelja, smjestivši ga u ‘rezervat' spreman za društvo u slučaju ponavljajućih bolnih trenutaka praznine ili samoće, pouzdanika ili suputnika.
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime