Baka optužila unuka za pokušaj ubojstva jer je podesio klimu za više od 3 stupnja razlike od vanjske

0

Sadržaj

Rate this post

Starica izjavljuje da je klima-uređaj bila postavljena na udobne i zdrave 34 stupnja Celzijusa sve dok njezin unuk nije došao na ručak.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • UBOJSTVO OKOLINE BAKIN UNUK
  • Baka

Marica Š. (76) iz Španjolske optužila je svog unuka tinejdžera za pokušaj ubojstva zbog činjenice da je promijenio sustav izmjenične struje za više od 3 razine razlike od razine vanjske temperature. Starica izjavljuje da je klima-uređaj bila pripremljena na ugodne i zdrave i uravnotežene 34 stupnja Celzija, što je bilo preporučeno na stupnjeve ispod razine vanjske temperature dok njezin unuk ne dođe na ručak. Iako mu je jamčila da je, usprkos zatvorenim kućnim prozorima u stanu ili stanu, izuzetno udobno, nemarni unuk je preuzeo kontrolu s tipkom iz AC sustava i postavio temperaturu na kardiovaskularnu bolest od 28 stupnjeva. Celzija. Baka je odmah osjetila prilagodbu razine temperature i također s posljednjim atomima izdržljivosti ostavila je stan susjedu koji je pozvao hitnu pomoć.

“Odmah sam bio smanjen. Stvarno sam osjetio stres u plućima, noge su mi se odsjekle. Bio sam do poda, ali dobra vijest je da sam uspio otpuzati do Katicine susjede, to je brzo pozvalo spašavanje. Dobre vijesti je, Katičina klima nikad ne radi, pa ja I moj unuk je hladnokrvni super, koji me je htio poslati na Miroševac u arktički šok po penziju i kolekciju salveta”, rekla nam je baka Marica kao vidjeli smo je u bolničkoj sobi na reguliranoj razini temperature. od 36 stupnjeva Celzija.

Kako doznajemo, baka se učinkovito oporavlja u zdravstvenoj ustanovi i izvan je rizika, u reguliranim problemima bez okoliša i zatvorenih kućnih prozora kako bi izbjegla propuh.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime