Bandićevi birači: Ako je Bandić kriminalac, mi smo idioti!

0

Sadržaj

Rate this post

Štovatelji, obožavatelji, ali i zagovornici Milana Bandića tvrde da je riječ o političkom postupku, inače bi sigurno svi na kraju bili sveopći idioti.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • BANDIĆ SANADER VIDOSEVIĆ BIRAČI PERKOVIĆ
  • bandić

Nakon šokantnog uhićenja Milana Bandića, građani diljem zemlje odlučili su podržati zagrebačkog gradonačelnika. Sustav podrške na Facebooku, rasprava na internetskim forumima, ali i javni istupi zvijezda samo su neki od načina podrške suzdržanom Bandiću.

– Za Bandića sam glasao 4 puta. Ako je on kriminalac, ja sam igla. A nisam ni idiot, jer da sam na vlasti koliko bih sigurno uzeo, samo pin-glava sigurno ne bi maznula – među porukama je na Bandićevoj Facebook stranici.

Uzrujani Bandićevi građani izjavljuju da ako se dokaže da je Milan Bandić kriminalom, korupcijom i nepotizmom Zagreb oštetio za bezbroj kuna, onda su ili lopovi koji su se okoristili njegovim nezakonitim djelovanjem ili totalni politički analfabetari, neuki kreteni kao i sveukupno glave pribadača.

– Kad god razgovaram s Bandićem, on je tako sjajna osoba. Ako je on kriminalac, ja sam uistinu slijepa kao i svojom javnom podrškom sramim se svakog sportaša i svih hrvatskih građana koji podržavaju i podržavaju moju profesiju – ustvrdila je Sandra Perković.

Bandićevim pratiteljima pridružili su se građani Ivo Sanader i Nadan Vidošević.

– Cilj uredbe i pravne države je provjeriti jesu li neki hrvatski ljudi glupi. Ne samo da sam svoj glas dao Ivi Sanaderu, nego sam ga i podržao u spotu za političke izbore. Ako je on kriminalac, ja sam budala. I nisam budala, jer ako sam budala, onda su budale Goran Ivanišević, Slavko Goluža, Ivano Balić, Stipe Drviš, pedeset posto Dinama, moj brat Robert kao i još nekoliko – bio je trener Niko Kovač ogorčen.

Ono što mnoge njihove građane najviše živcira jesu pozitivni zakoni Republike Hrvatske, točnije oni dijelovi kaznenog zakonodavstva koji zabranjuju provalu.

– To je nenormalno. Dakle, to ne bi zauzelo taj položaj? Također je Isus ukrao kada je postao kralj neba. Vjerujete li da su se riba i bijelo vino proizvodili sami? Isus je uzeo da nam da – izjavljuju stanovnici.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime