Članovi HNS-a već danas popodne na degustaciji Plenkovićevog penisa

0

Sadržaj

Rate this post

Sudionici HNS-a ne žele autorizirati ništa iznenađenje, pa će prva procjena apsolutno biti “raznijeti” Plenkovićev penis, tobožnji “plenis”.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • KOALICIJA HNS-a HDZ PLENKOVIĆ PENIS PUŠING ROĐO
  • Plenis

HNS zajedno s HDZ-om treba danas krenuti u razgovore o sindikatu, no HNS nam jamči da to nije sindikat, zbog realnosti da su na početku te riječi koale, a isto tako misle i na ono što HNS radi. Zato preporučuju da se zove “kloaka” s obzirom na to da je porijeklo riječ kloaka.

– Odvod je analni otvor i kod gmazova osim kod ptica, pa ima puno više veze s ovim nečistim uz nepoštene čimbenike o kojima pregovaramo s HDZ-om – kaže HNS-ovac koji je zapravo pokušavao daleko s mirisom partnerstva s HDZ-om smatrao to jutro sa samim sobom.

Iako HNS-ovci već danima jedu govna pričama da apsolutno neće stvarati sindikat s HDZ-om, i dalje urednih usta povlače za sobom konferenciju s Plenkovićem, a itekako se nadaju da premijerov penis ovisi o zadatku urednosti uz rezanje. vjeruju da njime malo očiste usta.

– Očekujemo da će Plenković u svemu tome biti tvrd, ali sam siguran da ćemo ga svojim usmenim sposobnostima definitivno smekšati. Spremamo se unositi što god, samo da svima u Hrvatskoj bude bolje – pozitivan je među HNS-ovcima čija će usta zasigurno uskoro raditi kao kubura za “plenis”.

Inspirirani ovom privlačnom pričom, proizvođači kultnog pornografskog djela “2 žene jedna šalica” odabrali su za nastavak ovog filma pod nazivom: “Dva slavlja, jedna kantica spunk”.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime