Crkva posjeduje dokaze o postojanju anđela

0

Sadržaj

Rate this post

Kaptol kaže da Božja bića, o kojima se zapravo govori tisućama godina, nisu samo zabluda ili alegorija.

  • UDIO
  • Pošaljite emailom
  • ANĐELI SNJEŽNE CRKVE
  • Anđeo-klizač za snijeg-e1355080928532

Izuzetne informacije dolaze s nadbiskupova radnog mjesta. Za ovaj tjedan planirana je velika konferencija za novinare koja će se završiti u zagrebačkoj bazilici na kojoj će postojati dokazi o postojanju anđela. Prema prvim informacijama, radi se o slikama tragova nebeskih bića.

– Ne smijemo još ništa tvrditi, ali ovog vikenda nadbiskup je počeo dobivati ​​značajne količine slika tragova na snijegu koji nalikuju anđelima. To ima smisla. Zbog snježne oluje, veliki broj pojedinaca molio se Bogu. Ili kao rezultat hrane i sigurnosti i sigurnosti ili kao rezultat tragedije voljenih osoba.

Molitvama je očito uslišeno i nekoliko anđela se ticalo pomoći Hrvatske – navodi se u anonimnom izvoru iz Crkve.

Ovo nije prvi put da je Kaptol zapravo dobio usporedive slike, ali zapravo ih nikad nije bilo puno u samo jednom vikend odmoru. A s porastom kvalitete fotoaparata, trenutno je manje komplicirano obavijestiti da su oni anđeli. Za bolju ocjenu fotografija zamolili smo vlč. Jozo Šin, crkveni specijalist za ocjenjivanje područja.

– Ne želim ništa provjeravati prije ishoda, ali ovo se svakako odnosi na anđele. Oblik humanoidnog tijela s krilima vrlo je specifičan. Kako ne vidimo tragove krvi u snijegu gdje su tijela pala, razumijemo da se radi o besmrtnim kao i iznimno jakim životinjama koje mirišu na jogurt. Definitivno se ne tiče Ikara, jer je samo zabluda, pa zaključujem da je riječ o anđelima. Još jedna fascinantna točka su regionalna djeca koja se proglašavaju svojim anđelima. Trenutno ih ispitujemo i usmjeravamo njihove vizije – govorio je vlč. Jozo.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime