Crkva traži zabranu rada nedjeljom jer se, očito, boji konkurencije

0

Sadržaj

Rate this post

Ustavni sud je dva puta, 2004. i 2009. godine, stavljao na čekanje zabranu nedjeljnog rada, nažalost Kaptol vjerojatno nije mogao naplatiti 15 milijuna kuna jamčevine da stavi na čekanje izbor jer neki …

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • CRKVENA NEDJELJA
  • crkvena misa

Bog je zapovjedio muškarcu da funkcionira šest dana, a također se i sedmi dan opustio. I tako je to razmatrano prije eona. Samo oni koji rade nedjeljom su svećenici. No, to se ne može suprotstaviti raznim drugim zadaćama, jer Crkva djeluje u teškim tržišnim problemima i ne može si priuštiti slobodnu nedjelju, a također svi shvaćaju da će vjernici, ako nađu zatvorenu crkvu, zadovoljiti njihov zahtjev. da nedjeljnu limuzinu provedu negdje drugdje. Najvjerojatnije u obližnjem baru.

RELEVANTNE VIJESTI: Slavonac kod mame postoji već trideset godina da je najvjerojatnije na misu, a najvjerojatnije u lokalni bar na kavu.

– Početni, istinski, ali i jedini čimbenik naše inicijative su građanske slobode zaposlenika. Mnogo prekovremenih sati i sedam radnih dana u tjednu dovode do sramote i uništavanja ljudskog dostojanstva. Jedini nam je cilj boriti se za samopoštovanje zaposlenika – ustvrdio je vlč. Bože Valuta, ravnatelja Franjevačkog instituta.

Dakle, crkva je pokazala da poštuje sve sljedbenike osim svojih zaposlenika jer nitko ne navodi besplatne nedjelje za svećenike? Zašto su ostavljeni po strani? Vidimo li potpuno novo ugnjetavanje hrvatskog svećenstva od strane socijalističkih sindikata, ali i korumpirane crkvene uprave? Tko će se oduprijeti osiguranju svojih zakonskih prava? To je upravo bio Jack Trbosjek? To je ubilo Kennedyja? Ima li ovaj kratki članak ikakvog smisla? Kristijane, pusti me…

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime