Crnoja: Nisam izbrisao adresu, nego mi je kuća izgorjela u roštilju

0

Sadržaj

Rate this post

Crnoja nam je objasnio kako je na roštilju dočekao svog kuma, ali i drugare, koji su vam, pijani alkoholom i ratnim pjesmama, umjesto drva za roštilj zapalili kuću, a on se tresnuo za vrat u vrtu.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • CRNI BRANITELJSKI MINISTAR REZIDENCIJE HDZ
  • Prebivalište

Vijest da je ministar branitelja Mijo Crnoja uknjižio Gradnu cestu 85/ G u Samoboru, gdje se nalazi zgrada koja neodoljivo liči na kokošinjac ili poljski WC, a zapravo živi u zagrebačkom Podsusedu, pokrenula je medijsku lavinu optužbi. kao i ismijavanje. Ipak, scenarij je kulminirao tek nakon medijske vijesti, kada je adresa momentalno izbrisana iz životopisa objavljenog na web stranicama Hrvatskog sabora, a pod adresom trenutno nema apsolutno ništa. Iako se najprije naslutilo da je ministar na kraju ostao beskućnik, što objašnjava njegovu kontinuiranu vidljivost u kamperskom šatoru na Savi, gdje nerijetko stimulira tijelo i duh mladim mesom od janjetine, istina je postala sasvim suprotna.

– Pojedinci, sve su to gluposti. Dom mi je izgorio na roštilju. Dočekao sam kuma, ali i bliske prijatelje na roštilju, a i dok sam šibao vrat u travnjaku, tukli su me blagom i rakijom kao iz topa po Negoslavcima. Počele su ratne pjesme, djeca su prebačena, a umjesto drva za roštilj zapalili su kuću. Ispekla sam vrat u vlastitom domu tijekom stvarno nisam ni znala. Tek kad sam najvjerojatnije oprao oštricu, shvatio sam da stvarno nemam stan. Dopusti se u najmanju ruku izvući sve vrijedne stvari prije požara, stare navike teško odumiru – pojasnio nam je ministar telefonom.

Na upit o pravoj adresi njegova doma u Podsusedu, gdje ima posla s obitelji, Crnoja pojašnjava da te fraze svode na antifašizam.

– Sve je to laž komunista koji će završiti u registru izdajnika. To su pojedinci koji nisu domoljubi, ne znaju se i prekrižiti, računati na znanost kao i neprirodno puno zuba. Takvi nama domoljubima na političkim izborima otimaju mandate, podmetnu kokain, ali i prostitutke, a isto tako, vidimo, na meti su njihove zgrade otkako je o njima raspravljao mandatar Orešković. Sada nam žele ukinuti slobodu govora – dugoročno nam je pojasnio Crnoja putem svog pametnog telefona koji smo stvarno neadekvatno slušali jer je išao na demonstracije za Z1 prije Firme za elektroničke medije.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime