Država obećala svakom novorođenom djetetu dodijeliti 10.000 eura državnog duga

0

Sadržaj

Rate this post

Federalna vlada navodi da je riječ o domoljubnoj mjeri koja će zasigurno potaknuti mlade da se doista osjećaju domoljubima, ali i marljivim.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • BABY STATE 100000 EURO MOTIVACIJE
  • dječji

Hrvatski pronatalitetni plan dugo je bio očajan, a dodatno je pogoršan potpuno novom procedurom koju je otkrila Vlada. Konkretno, kako državni dug raste iz dana u dan, država ga je odlučila podijeliti s mladima. Svako novorođenče tako će dobiti oko 10.000 eura državne financijske obveze koju će sigurno moći podmirivati ​​do kraja života. U Vladi kažu da je ovo domoljubni korak koji će zasigurno potaknuti mlade na osjećaj domoljublja i radinosti. Kako državni financijski dug ima kamatu, on će se sigurno povećati, pa Savezna vlada savjetuje da ga je bolje podmiriti što prije. Mame i tate im također mogu pomoći u plaćanju, ako to mogu riješiti tako što će riješiti financiranje.

Kao jednostavan način otplate, Vlada savjetuje svom radno sposobnom stanovništvu da odmah ode na zaradu u inozemstvo, jer su tamo puno bolje plaće, pa će financijski dug sigurno otplatiti ranije.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime