Hrvatski ovčar Ujo napao svojeg vlasnika kad je saznao da je Srbin

0

Sadržaj

Rate this post

Smireni i brižni čuvar Ujo bio je miljenik cijele obitelji, no onda se preko noći praktički neobjašnjivo povampirio.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • PAČJI NAPAD VLASNIKA SRBIJE BRKIĆA
  • pas ujo

Jedno ličko selo čiji ćemo identitet zaklanjati, međutim navedimo samo da naziv uključuje i Liku, a također i grad kao i ime Petra apostola… No kako smo tvrdili, da bismo zaklonili identifikaciju tog ličkog Petrova grada, mi smo neće razotkriti svoje ime. Budući da je povjerljivo selo, njegov vlasnik je udario uznemirujući kućni ljubimac. Ljubazni hrvatski ovčar Ujo iznenada je, kako doznajemo, napao svog vlasnika Stevu Lazina zbog činjenice da je ljubimac saznao da mu je vlasnik Srbin.

Ujo je te nedjelje rano ujutro slušao vijesti na radiju, a kada je čuo da su HDZ-ovi stranački politički izbori gotovi, počeo je gunđati i oštećivati ​​na vratima, signalizirajući poslodavcu da najvjerojatnije mora na ankete u Gospiću. i također sudjelovati na festivalu demokracije. Gazda Stevo stvarno nije prepoznao o čemu se radi, pa mu je otključao da ide raditi što mora. Stric se nije obazirao i također je nastavio cviliti, pa je u uputama nabavio nekoliko letećih sandala i obuću da zatvori usta.

Ujo je ostao zamoliti Stevu da obiđe birališta, ali je objasnio da možda neće izabrati predsjednika HDZ-a jer je Srbin, a u HDZ-u nema Srba. Uji je tada srušio cijeli svijet pasa kućnih ljubimaca i udario svog šefa te ga također počeo napadati na nacionalnoj osnovi.

Menadžer Stevo jedva se dočepao telefona i pozvao spasioce kao i nadležne, što je Uju odmah dovelo na prekršajni sud, koji ga je odmah pokrenuo da se zaštiti s obzirom da Ujo dolazi iz uglednog hrvatskog smeća i da je član Zlatno mlado štene. Sudac je kao olakotni uvjet uzeo činjenicu da Ujo prethodno nije kažnjen, osim za jedan lakši prekršaj kada je pijan mokrio hidrant ispred konzularnog ureda Srbije u Rijeci.

HDZ-ov generalni pomoćnik Milijan Brkić ponudio je preuzimanje financiranja Uje za obranu kao i člansku iskaznicu HDZ-a, a menadžeru Stevi je poručio da, ako se stvarno osjeća ugrizenim u Hrvatskoj, mora ići tamo gdje ga neće ugristi.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime