Hrvatskoj u srpnju nedostaje više turista nego Srba nakon Oluje

0

Sadržaj

Rate this post

Podaci iz srpnja pokazuju da je u Hrvatsku ušlo praktički 100.000 putnika manje nego što su Srbi napustili starim traktorima.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • SRPSKI TURIZAM TORNADO
  • Gomila

Ministarstvo unutarnjih poslova i Hrvatske autoceste nedavno su otkrili da naciji nedostaje 340.000 imigranata, koji su kažnjeni odmorom u Hrvatskoj 2015. Primijetili su to budući da je u zemlju ušlo 40.000 automobila manje, a među Gables shvatili su da je to čak i više ljudi nego što je pobjeglo iz Hrvatske početkom kolovoza 1995. na značajan beogradski sajam traktora. Ministar turizma kao i korištenje riječi booking Darko Lorencin odbacuje ključnim baritonom da turist sprema farsu…

Sve veći broj turista otkriva Hrvatsku privatnim zrakoplovima i nosačem jurišnih zrakoplova, a njihov dolazak se ne snima. Ukinuli smo vize za putnike koji nas vide s hologramima, zbog čega ih je ove godine upola više. Kad je riječ o Tornadu, mogu konstatirati da tada nisam bio propovjednik, ali pretpostavljam da se radi o pretjeranom stupnju usluge na koju građani u to vrijeme nisu bili navikli – kaže Lorencin.

Radnici posjetitelja priželjkuju početak građanskog rata u Bavarskoj kako bi kolona, ​​po uzoru na onu iz Tornada, koliko god solventnija, krenula na ljetovanje u Hrvatsku. Brojke bi u kolovozu trebali povećati Somalijci, koji su zapravo naslijedili ferragosto od ranih američkih vremena.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime