I bogataši ove zime štede na grijanju – putovanjem na Karibe

0

Sadržaj

Rate this post

Čini se da ove godine ni najbogatiji neće moći platiti otvaranje zatvaranja radijatora najvećima, ali će svakako trebati i uštedjeti na grijanju.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • GRIJANJE ZIMSKOG KUĆA GRIJANJE NA PLIN BOGATE MOGULS
  • Karibi

Idok će sigurno spasiti siromašne tako što će navući nekoliko slojeva čarapa i također postaviti ručnike ispod prozora i vrata kako bi spriječio ulazak hladnog zraka, a u izobilju će sačuvati odlaskom na Karibe. Tamošnje sunčane plaže opremljene su potpuno besplatnim podnim i stropnim grijanjem, a more pruža izvrsnu izolaciju od hrvatskih zimskih mjeseci. Obilni priznaju kako bolna srca i slabe duše napuštaju Hrvatsku, no jednostavno ne mogu platiti još jedno iznenađenje koje plinar sprema.

– Zaista mi je teško otići na Karibe, cijela moja obitelj i svi moji prijatelji su u Hrvatskoj, ali nažalost ne vidim se u ovoj zemlji u zimskim mjesecima. Vrijeme je jednostavno jednako hladno za naše scenarije, pa namjeravam uštedjeti zimovanjem na Karibima i skupiti nešto novca kako bih mogao platiti kavu u Dubrovniku u ljetnoj sezoni – ustvrdio je mogul koji je želio ostati povjerljiv.

Neki moguli su zapravo pokušali dobiti azil s obzirom na to da je zima u Švicarskoj, a ima i onih koji svoje troškove grijanja žele riješiti ponudom hrvatskoga državnog blaga.

Godišnje plinar šokira stanovnike novom nametom, pa će ove godine građanima naplatiti sve plinove koje ispuste unošenjem kupusa, francuske salate, ali i kolača.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime