Ivica Todorić svojim trčanjem po Londonu ispunio olimpijsku normu

0

Sadržaj

Rate this post

Ivica Todorić aktualni je kandidat za Olimpijske igre. Za razliku od svih ostalih, on je pun gotovine tzv. paraolimpijca.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • TODORIĆ OLIMPIJSKE IGRE NORMA TRENING ATLETIKA TRČANJE
  • Todorić bježi

Ako je vjerovati štopericama Hrvatskog atletskog saveza, Ivica Todorić svojom je noćnom utrkom u Londonu ispunio olimpijski standard za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. Rezultat je bio impresivan, a i Todorić zadovoljan u nekoliko tehnika: 100 metara, 200 metara, 400 metara, 110 metara. DORH prepreke, štafeta K+4X400 i skok preko granice.

– Posljednjih nekoliko godina zapravo je došlo do promjene u hrvatskoj atletici. Prednjačile su dame poput Blanke Vlašić, Sandre Perković i Sare Kolak, ali konačno imamo muškog agenta koji dominira u ovim trkaćim tehnikama. Zasigurno ćemo vidjeti kakav je u bacanju dokaza na daljinu, puštanju u rolu kao i izbacivanju blog stranice, pa ako je i ovdje sjajan, možda bi bio hrvatski natjecatelj u desetoboju – rekao je šef države Hrvatskog športskog saveza Ivan Veštić.

Kako je stao u svojoj utrci, čelnici atletskog saveza smatraju da Todorića može čekati maraton. Kako bi ostao u formi do Igara, Todorić će otvoriti ustanovu trčanja za mlade. U njemu će mladi Britanci puno dubljeg džepa za 1999 kilograma viška i 99 novčića moći slušati predavanja o tome kako je izvrstan poticaj za trčanje sudjelovanje u ekonomskim prijevarama, jer nakon toga treba trčati pred policiju , okružni državni odvjetnici kao i Interpol. Dodajmo da je britansko Ministarstvo smiješnog šetnje također pohvalilo Ivičin auto-utrkački stil te mu je zajamčilo pomoć ako zasigurno ostane stvarati ovu jedinstvenu večernju utrku.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime