Josipović: Ne durim se na Grabar Kitarović

0

Sadržaj

Rate this post

Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović sljedeći je kandidat Vlade s kojim smo razgovarali. Kao i njegov izazivač, pokazao je fenomenalnu sposobnost za konkretan odgovor na specifične probleme, a pasivno-agresivno ponašanje nije zaostajalo.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • JOSIPOVIĆ INTERVJU KOLINDA DURENJE
  • Pxl 170814 8574480

Šef RH Ivo Josipović u posebnom je intervjuu za Information Bar izjavio da se ne duri ni na koga, pa ni na Kolindu Grabar Kitarović, jer je ona odlučila biti njegov protukandidat na predstojećim predsjedničkim izborima.

(L) Gospodine Predsjedniče RH, kako uopće raspravljate o izjavi vaše izazivačice, gospođe Kolinde Grabar Kitarović, da shvaća da kampanja neće biti prljava nego odvratna?

PRH: Nije me briga što je gospođa Grabar Kitarović rekla.

(L) Ipak, molim vas, gospodine predsjedniče, još nam imate nešto za reći.

PRH: Neću, neću i također neću.

(L) Nedavno ste rekli da vidite samo sliku, a ne i ton gospođe Grabar Kitarović. Budući da je ona zapravo trenutno aktivirala ton, što bi sigurno rekli, apsolutno imate nešto za reći.

PRH: Ja jednostavno radim svoj zadatak.

(L) Vaš je posao također rješavati probleme javnosti.

PRH: Pa, zapravo neću.

(L) Neki promatrači ocjenjuju vaše ponašanje kao durenje. Duriš li se oko toga kada, i ako da, zašto?

PRH: Nije me briga ni za koga ni za gospođu Grabar Kitarović. Nećete me dobiti na tankom ledu. Sigurno nećete, sigurno nećete i također nećete.

(L) Javnost još uvijek želi znati kako ćete se sami plasirati. Hoćeš li igrati prljavo?

PRH:

L: Gospođa Grabar Kitarović nudi percepciju pristojne, ali i pristojne osobe, poput vas. Zašto pretpostavljate da bi glumila zlo?

PRH: Ma daj, pa ako je rekla da će kampanja biti prljava, valjda prepoznaje nešto u tome, mislim da to ukazuje da se sprema na takvu kampanju.

(L) Vjerujete li zapravo da bi ona mogla voditi takav projekt?

PRH: Ako zapravo nikada nisam vodio kampanje koje bi bile prljave, a ona vjeruje da će tako biti, nakon toga jedino što preostaje je da ona to vodi. Pa vidjeli ste iz čije je grupe došlo ono što ona zove podlo.

L. Koji su vaši projekti? Do sada ste zapravo ostali samo u jednom.

PRH:

(L) I možda vas nije naznačila kada je to izjavila. Možda prepoznaje da će netko drugi trčati.

PRH: Kako netko drugi može trčati? Jedan je PRH.

(L) Međutim, kandidati u teoriji mogu biti brojni.

PRH:???

L: Čini se da dijelite mišljenje vašeg osporivača o izboru Ustavnog suda o ćirilici i da je rješavanje egzistencijalnih problema briga, čini se da obojica opraštate manjinama, slažete se i oko sudjelovanja Hrvatske u NATO-u. Mnogo je pitanja na koja gledate potpuno isto. Postoji li problem s kojim se razlikujete s gospođom Grabar Kitarović?

PRH:

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime