Linićeva intimna ispovijed: Milanović me tjerao da se oblačim u pripijenu kožu i vodim ljubav

0

Sadržaj

Rate this post

Politički vođa Slavko Linić, u hrvatskoj javnosti bolje shvaćen zbog svoje dužnosti “svećenika financiranja” u zbirci “Vlada: Oprost financijskih obveza”, tvrdi da ga je njegova proslava predsjednica, šefica države, prisilila na ljubav s njim. prije velikih poreznih obveza zajmoprimaca. niz svingerskih klubova kao i na sastancima službe.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • LINIC MILANOVIĆ SEX
  • linić Milanović

Tekst tužbe Slavka Linića protiv njegovog dosadašnjeg šefa države Zorana Milanovića zapravo je objavljen na web stranici dentalnog portala desni.hr, čiji izuzetno upućeni webmaster ima stotine autentičnih dokumenata vezanih uz afere slavnih.

– U tužbi se navodi da je Milanović, dok su bili u zadovoljnoj Vladi, odvodio Linića u svingerske klubove u proizvodnim pogonima, golemim firmama i medijskim kućama, kao i tražio od njega da vodi ljubav s njim pred drugim pojedincima – potvrđuju izvori.

U tužbi na gotovo 400 web stranica Slavko izjavljuje da ga je prethodni šef države natjerao na ljubav s nepoznatim, ali i poznatim poduzetnicima protiv njegove volje, s čime se nije složio. Jednom je Milanović svog ministra odveo u vinkovački klub “Spačva” opremljen “kavezima, bičevima kao i drugom sado-mazo opremom”, stoji u tužbi.

– Zoran Milanović kategorički je odbacio tvrdnje iz tužbe. Potvrdio je da je Slavka vodio u krajeve koje je nazivao “šarmantni klubovi” i objekte gospodarstva, ali je zanijekao da ga je tražio da se skine i vodi ljubav s njim prije drugih – potvrđuju odvjetnici.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime