MORBIDNA STATISTIKA: Svaki drugi Thompsonov fan svoju prvu seksualnu partnericu okrene na ražnju

0

Sadržaj

Rate this post

Ova činjenica samo je potvrdila staru tvrdnju da ljubav prolazi kroz trbuščić.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • THOMPSON KOZA OVCA ROĐENJE LJUBAVI
  • thompsona

Istraživanje njemačkog instituta Paulaner pokazalo je da svaki drugi Thompsonov pratitelj svog prvog seksualnog partnera okrene na ražnju. Iako je europska javnost bila zgrožena nakon objavljivanja rezultata studije, vjerujući da je riječ o kanibalizmu, dr. Erdinger je tvrdio da je to bila samo upotreba Ovis aries poznatijih kao domaće ovce.

“Nema apsolutno ničeg neprirodnog u toj konzumaciji. Svakako kada uključuje konzumiranje, a ne seks. Studija je pokazala da svaki drugi mladić koji obrati pažnju na Thompsona svoju prvu seksualnu suputnicu okrene na ražnju. To su uglavnom kućne ovce, ali ipak prepoznati upravo ovdje lom i također povremeni Capra hircus mnogo poznatiji kao rezidencijalna koza, a također i poneki Sus scrofa koji redovito zavrti u pušnici kao pršut ili slanina“, opisao je dr. Erdinger rezultate svoje studije kako bi uvjerio europsku javnost.

Rezultate istraživanja komentirala je i udruga Vigilare, koja konceptualno nema argumente za ovu praksu prožimanja ljubavi preko trbuha, sve dok se radi o ženskim osobama koje ne očekuju.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime