OPREZ! Nova viralna dijeta tvrdi da utapanje u moru troši više kalorija nego plivanje

0

Sadržaj

Rate this post

Plan opasne prehrane, koji je godinama hit u Češkoj, zarazio je naše područje, pa stručnjaci upozoravaju mame i tate da budu oprezni što njihova djeca nastavljaju čitati društvene mreže.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • ČEŠKI PLAN DIJETE UDAVLJENJE UPRAVLJANJE TEŽINOM MORA

Ronjenje u plivanju

Lažna dijeta širi se društvenim mrežama u obliku slike koja otkriva da potopljeni pojedinci driftuju manje komplicirano od plivača, kao i sugerira da je to zato što su izgubili puno više kalorija pa su lakši. Ipak, stručnjaci upozoravaju da ovaj plan prehrane nema strukturu u znanosti jer svi znaju da su sve stvari u vodi manje komplicirane.

– Ako želite smanjiti težinu, dovoljno je oprati se jer ćete zbog plovnosti biti nekoliko puta lakši. Takva ljetna dijeta potpuno je bez rizika i prakticiraju je mnogi pojedinci, no ona je potpuno različita od nesigurnog plana prehrane koji se širi internetom – poručuju iz Hrvatskog zavoda za vodostaj.

Iako još nije sigurno koji je zli pojedinac prenio oštru šalu na društvene mreže, za sada sve ideje upućuju na resurs iz Češke. Tamo se zapravo godinama nosi s neugodnim šalama i zapravo je odnijela mnogo života.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime