Pavo Barišić obećao kako će Ivana Đikića nadomjestiti prepisivanjem njegovih znanstvenih radova

0

Sadržaj

Rate this post

Filmska priča pripovijeda o bezvremenskoj zagrebačkoj obitelji koja svog kućnog ljubimca ostavlja na području između Zagreba i Velike Gorice prije odlaska na more kako bi se pobratimili s raznim drugim “božićnim darovima”.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • PAS JOŠ VIŠE IDIOTI
  • pas ljubimac

Ovo ljeto novi film Dalibora Matanića “A i pas želi najvjerojatnije more” vezan je za hrvatska kina. Filmska priča vezana je za bezvremensko zagrebačko domaćinstvo iz Bukovca koje za Božić nabavlja psa kao dar za mlade. Kako vrijeme prolazi, obitelj shvaća da je riječ o živom biću s potrebama, kako proizvodnim tako i emotivnim, te ga prije odlaska na more ostavljaju na području na pola puta između Zagreba i Velike Gorice, kako bi se pobratimili. drugi tamo “suvišni tereti”. lutaju, pravdajući se da nema drugog puta. Napušteni pas, koji u nepodnošljivoj toplini bez vode, ali i hrane, luta izvrsnim dijelom filma, na kraju zagrli još jednog člana obitelji i povede ga sa sobom na odmor u Živogošće, gdje se ljubimac uživa u blagodatima ljubavi, radosti. a također i more.

Ovaj film završava filmom “Pleased End” u kojem policajci hapse nemilosrdne i nemarne članove obitelji koji su ostavili očnjaka, osuđuju ih i završavaju iza rešetaka na dugoj kazni zbog zlostavljanja i zanemarivanja kućnih ljubimaca.

Ipak, upravo kao rezultat ovog kraja radnje koja se događa u Hrvatskoj, potpuno novi film Dalibora Matanića zapravo je pozicioniran u stilu SF-a ili fantasy…

Pas je ništa!

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime