Plenković se hvali da Hrvatska nije izgubila Piranski zaljev nego je Sloveniji dodijelila koncesiju

0

Sadržaj

Rate this post

Andrej Plenković bio je prisiljen priznati dodatnu pobjedu u diplomaciji, a ovoga puta rezultat je arbitraže Piranskog zaljeva.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • PLENKOVIĆ HDZ DAJE U NAGOVOR
  • plenković

Hrvatski šef države poznat je po svom skromnom, ali i poduzetnom duhu kojim potresa starije građane svih dobnih skupina, do sada je zapravo maestralno prikrivao istinu da je suđenje Piranskom zaljevu zapravo završilo definitivnom pobjedom Hrvatske.

– Ovdje nisam izravno namjeravao s tim izlaziti u javnost i želio sam diplomatskoj noti ponuditi priliku da učini svoje, no pisanje u medijima natjeralo me da se branim od optužbi da je presuda loše završila za Hrvatsku. Prava činjenica, o kojoj ću vam sada svakako reći nekoliko riječi, jest da je Piranski zaljev, jedan od najatraktivnijih zaljeva u blizini Savudrije, zapravo ustupljen Sloveniji, koja ga se može privremeno riješiti. na način da … – tvrdio je Plenković dok su novinari još bili budni.

Definitivno popuštanje nad Piranskim zaljevom tako je konstatirano uspjehom koji samo dvije posljednje pobjede HDZ-a na izborima mogu konkurirati težinom i značajem.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime