Plenković želi medijski blokirati Josipovića kako MORH ne bi vidio kako izgleda prava anemija

0

Sadržaj

Rate this post

Nakon što je Ministarstvo obrane uvelo da će do kraja godine sigurno poslati dodatnih 3000 potrebnih vojski, premijer Andrej Plenković dobio je potpunu medijsku klompu dosadašnjeg predsjednika Ive Josipovića.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • PLENKOVIĆ JOSIPOVIĆ ANEMIJA MORH
  • Josipović

Nakon što je ministar zaštite Damir Krstičević otkrio da će do kraja godine u vojnu knjižicu sigurno biti pozvano još 3000 ljudi, šef hrvatske države Andrej Plenković kupio je potpunu medijsku blokadu bivšeg predsjednika Ive Josipovića. Čimbenik, prema izvorima u blizini premijera, ovisi o stvarnosti da nitko kako god Josipović ne može izgledati anemično. Valja napomenuti da premijer Plenković nije ponudio vojni rok upravo zbog anemije koju su mu otkrili mamine kolege iz vojne bolnice.

“Samo kako da uvjerim Ministarstvo zaštite da zbog anemije ne mogu biti kontaktiran s vojnim knjigama, kad mi jedan pogled na Josipovića obara svu kliničku dokumentaciju o anemiji!? Želim opću medijsku blokadu dok se situacija ne smiri dolje!” Vikao je Plenković na zatvorenoj sjednici savezne vlade.

Kako bi blokirao Josipovića, Plenković je angažirao ruske hakere da razviju program koji bi po posebnim formulama zasigurno opstruirao sve slike povezane s Ivom Josipovićem na internetu, ali i tv. Tako brzo ljudi zasigurno više neće moći guglati bivšeg predsjednika, ali ni lignje, fikuse ili kuhane noge, jer ih program, unatoč tome koliko je točno inovativan, jednostavno ne identificira.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime