Plinara graanima obeala ogromne ushtede na rachunima za grijanje pa iskljuc

0
Rate this post

Tako su zakonodavne novine koje su se dogodile tijekom pandemije COVID-19 otvorile mogućnost da se liječnička izvješća potpisuju elektroničkim putem.

U tu svrhu zdravstveni djelatnici moraju koristiti sredstvo elektroničkog potpisa zajedno s važećim digitalnim certifikatom izdanim prema ICP-Brasil, nešto što većina liječnika danas već ima u svom CRM-u, kako bi ispunili zakonske zahtjeve za valjanost. elektronički generirani dokument.

Stoga, putem tehnologija elektroničkog potpisa koje zadovoljavaju industrijski standard, kao što je DocuSignova platforma eSignature, koja omogućuje potpisivanje ICP-Brasil digitalnim certifikatom i koja je u stanju pokazati autentičnost i integritet potpisa, zdravstveni djelatnici mogu izdavati valjana medicinska izvješća elektroničkim putem.

  1. Važno je naglasiti da su gore navedeni zakoni i propisi i dalje podložni odlukama državnog ministra zdravstva ili kolegijalnog odbora Anvise ili čak drugih tijela javne uprave, određujući hipoteze i kriterije za validaciju dokumenata.
  2. Stoga preporučamo da zdravstveni radnici budu u tijeku s ovim budućim ažuriranjima. Osim toga, preporučamo 30-dnevnu besplatnu probnu verziju DocuSignovog elektroničkog potpisa, potpišite svoje recepte i izvješća elektroničkim putem i idite bez papira!
  3. razmišljati o implikacijama pandemije koronavirusa na mentalno zdravlje medicinskih sestara i glavnim resursima potpore u razvoju.

Metoda

refleksivni članak, izrađen na temelju diskurzivne formulacije o mentalnom zdravlju medicinskih sestara suočenih s pandemijom koronavirusa, u korelaciji s aktualnim preporukama za psihološku podršku Ministarstva zdravlja, Svjetske zdravstvene organizacije, Pan American Health Organization i Oswaldo Foundation Cross .

Rezultati i rasprava

kao odgovor na pandemiju, među medicinskim sestrama može se pojaviti kriza mentalnog zdravlja. Kako su izravno povezani s zbrinjavanjem oboljelih od novog koronavirusa, osim onih koje su već iskusili u zdravstvenim uslugama, doživljavaju i stresne situacije, uključujući zabrinutost, strah i nesigurnost za zdravlje sebe i stanovništva.

Kao rezultat toga, bilo je moguće promišljati o glavnim implikacijama pandemije za medicinske sestre i glavnim resursima potpore u razvoju, posebice vezano uz prepoznavanje i upravljanje stresnim situacijama.

Zaključci i implikacije za praksu

Prikupljeno je niz korisnih resursa podrške za medicinske sestre, s ciljem subvencioniranja strategija za suočavanje s implikacijama pandemije koronavirusa na mentalno zdravlje medicinskih sestara.

Ključne riječi

  • Pandemije; Koronavirus; Mentalno zdravlje; Zdravstveni sustavi; Njega
  • sažetak
  • cilj
  • razmišljati o implikacijama pandemije koronavirusa na mentalno zdravlje medicinskih sestara i glavnim resursima za podršku u razvoju.
  • Metoda

Ključne riječičlanak refleksije, izrađen na temelju diskurzivne formulacije o mentalnom zdravlju medicinskih sestara prije pandemije, u korelaciji s aktualnim preporukama psihološke podrške Ministarstva zdravlja, Organización Mundial de la Salud, Organización Panamericana de la Salud y Fundación Oswaldo Cruz.

Rezultati i rasprava

kao odgovor na pandemiju, kriza mentalnog zdravlja mogla bi se pojaviti među medicinskim sestrama, koji doživljavaju stresne situacije, uz rutinu zdravstvenih usluga, uključujući brige, miedo i inseguridad sobre la salud de ellos mismos y stanovništva. Bilo je moguće promišljati o glavnim implikacijama pandemije na sestrinske stručnjake i glavnim resursima podrške u razvoju, posebice vezano uz prepoznavanje i upravljanje stresnim situacijama.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime