Policija uhvatila Ilčića kako u Zoološkom vrtu šamara majmuna

0

Sadržaj

Rate this post

Uredništvo News Bara doznaje da ovo nije prvi slučaj zlouporabe životinja Ladislava Ilčića, pa njegovi susjedi izjavljuju da često sadistički sapuna svoju mačku kod kuće.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • LADISLAV ILČIĆ MASTRUBACIJA MAJMUN ZOOVRT
  • Samaranskih majmuna

Danas se u zagrebačkom Zoološkom vrtu dogodila dramatizacija o kojoj se od posljednjeg Vidoševićeva posjeta nije palo na pamet, u kojoj je Ladislav Ilčić nemilosrdno preplašio majmunčića, ošamario ga u podsvijest, ali i onesvijestio. Posjetitelji zoološkog vrta, koji su se našli u skloništu za majmune, primijetili su ovaj nemilosrdan, ali i prije svega sadistički čin, te su promptno pozvali nadležne. Policijskim pregledom utvrđeno je da je Ladislav Ilčić neopravdano izvukao sićušnog patuljastog marmozeta, najmanju varijantu majmuna na svijetu, te ga počeo šamarati, gušiti i istezati sve dok majmunu nije pocrvenjelo lice, a jadni ljubimac u jednom trenutku i povratio.

– Patuljasti marmozeti (Cebuella pygmaea) najmanji su majmuni na svijetu. Mogu se proširiti od 14 do 16 cm. Zbog svoje veličine, ali i lijepog izgleda, dobili su brojne nadimke od kojih su najistaknutiji: mono de bolsillo (“džepni majmun”) kao i leoncito (“mali lav”). Ovaj je primjerak bio vrlo malen, ne veći od 9 cm, zbog činjenice da u zatočeništvu omamljuju. Strašno je što je izgledao tako crveno kao i povratio – pojasnio nam je zgroženi čuvar zoološkog vrta.

Policijski službenik koji se u početku bavio intervencijom opisao je da se panika užasnute skupine širila utočištem majmuna, a unutra su se čuli trubači, dahtanje i također neartikulirani zvukovi koji su ledili krv u krvnim žilama i tjerali ih da plaču.

– Bio sam blizu zoološkog vrta kada sam dobio zahtjev za hitnu pomoć. Kad sam ušao u kuću, otkrio sam sumnjivo šamaranje tog neadekvatnog malog stvorenja. Taj ludi pogled i beživotno tijelo izbačenog majmuna sigurno će me proganjati cijeli život – kroz suze nam je pojasnio policajac, pušeći jednu za drugom cigarete.

Sadržajni djelatnici News Bara doznali su zapravo da ovo nije prvi slučaj zlostavljanja kućnih ljubimaca Ladislava Ilčića, pa njegovi susjedi tvrde da često sadistički sapuna svoju mačku kod kuće.

– Da, obično čujemo što radi svojoj mački kod kuće, pa nas to nimalo ne čudi. Slušaju se uzdasi pa i dahtanje, stalno mi je bilo žao te zle životinje. Ako ne voli kućne ljubimce, nabavite mu stablo psa za kućne ljubimce, kao što je hrast. Mačke se ne peru – zamota susjeda koja je htjela i dalje ostati povjerljiva.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime