Ruzha tomashi napala ministricu opachi milanka je uvrijedila nashe goste mo

0
Rate this post

NR 32 – Sigurnost i zdravlje na radu u zdravstvenim službama

Ima svoje smjernice za osiguranje zaštite i izbjegavanja zaraze biološkim bolestima stručnjacima koji promiču i pružaju zdravstvenu skrb općenito, kao i detalje o postupcima rukovanja, rada i transporta otpada.

  • NR 33 – Sigurnost i zdravlje pri radu u zatvorenim prostorima
  • Utvrđuje kriterije za identifikaciju zatvorenih prostora, prepoznavanje, evaluaciju, praćenje, kontrolu postojećih rizika te jamči sigurnost i zdravlje radnika koji izravno ili neizravno djeluju u tim prostorima.
  • NR 34 – Radni uvjeti i okruženje u industriji brodogradnje i popravka

Njegova je svrha uspostaviti minimalne zahtjeve i mjere za zaštitu sigurnosti, zdravlja i radnog okoliša u aktivnostima koje se provode u pogledu instalacija, plovila i građevina, kao što su brodovi, čamci, gliseri, fiksne ili plutajuće platforme, između ostalog. .

NR 35 – Rad na visini

Definira minimalne zahtjeve i zaštitne mjere za aktivnosti koje se obavljaju iznad 2 metra od donje razine, gdje postoji opasnost od pada. Uključuje planiranje, organizaciju i izvođenje, kako bi se zajamčila sigurnost i zdravlje radnika koji su izravno ili neizravno uključeni u ovu aktivnost.

Rad u poduzećima za preradu i klanje mesa i mesa

Utvrđuje minimalne zahtjeve za procjenu, kontrolu i praćenje postojećih rizika u djelatnostima koje se obavljaju u industriji klanja i prerade mesa i mesnih prerađevina namijenjenih prehrani ljudi, radi trajnog jamčenja sigurnosti, zdravlja i kvalitete života na radu.

Rad u poduzećima za preradu i klanje mesa i mesaNR 37 – Upravljanje zaštitom na radu.

Cilj upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu je poboljšati usklađenost s važećim zakonskim odredbama i regulatornim standardima kroz preventivno i kontinuirano djelovanje u svim djelatnostima tvrtke.

Naš OnSafety tim prikupio je zahtjeve regulatornih normi koje se najviše procjenjuju u industriji, prema istraživanju koje je provela Nacionalna konfederacija industrije. Pogledajte zahtjeve za sigurnost na radu koji najviše utječu na industrije.

Bonus!!

  • Očekuje se da će uskoro regulatorne norme koje su u javnoj raspravi biti odobrene i potrebne u području zaštite zdravlja i sigurnosti na radu
  • NR 38 – Sigurnost i zdravlje na naftnim platformama.

Utvrđuje minimalne sigurnosne i zdravstvene zahtjeve na radu na platformama koje se koriste u svrhu istraživanja i proizvodnje nafte i plina u radu u brazilskim jurisdikcijskim vodama (AJB) kako bi se spriječili rizici po sigurnost i zdravlje radnika, posebno u pogledu ozbiljnih i neposredne rizike.

Uvijek se moraju konzultirati s regulatornim standardima kako bi se zdravlje i sigurnost na radu primjenjivali u skladu s rizicima svake tvrtke. Vrlo je važno promicati obuku radi produbljivanja znanja o ovim standardima i paziti na njihovu dopunu, budući da su Regulatorne norme u stalnom procesu ažuriranja.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime