Shef facebooka sasha cvetojevi poruchio hrvatima blokirat u vam facebook pr

0
Rate this post

Instaliranje porta za interna rješenja

  • Upravljačka ploča podržava dodatni Lexmarkov port za interna rješenja (ISP).
  • Napomena: Za ovaj zadatak potreban je plosnati odvijač.

OPREZ — OPASNOST OD UDARA: Ako ćete nakon postavljanja pisača pristupiti upravljačkoj ploči ili instalirati dodatni hardver ili memorijske uređaje, prije nego što nastavite, isključite pisač i odspojite kabel za napajanje iz struje. Ako su na pisač spojeni drugi uređaji, također ih isključite i odspojite kabele koji vode do pisača.

Upozorenje — Potencijalna šteta: Elektronika upravljačke ploče lako se može oštetiti statičkim elektricitetom. Dodirnite bilo koji metalni dio pisača prije nego dodirnete bilo koji konektor ili elektroničku komponentu na upravljačkoj ploči.

Pristupite upravljačkoj ploči.

  • Za više informacija pogledajte Pristup upravljačkoj ploči.
  • Ako je instaliran dodatni tvrdi disk pisača, najprije ga uklonite.
  • Za više informacija pogledajte Uklanjanje tvrdog diska pisača.
  • Raspakirajte ISP komplet.

Skinite metalni poklopac s otvora ISP-a.

  • Otpustite vijak.
  • Podignite metalni poklopac i potpuno ga uklonite.

Poravnajte plastične stupove nosača s rupama na okviru upravljačke ploče, zatim pritisnite plastični nosač u okvir upravljačke ploče dok ne sjedne na mjesto. Provjerite jesu li kabeli ispravno postavljeni ispod plastičnog nosača.

REGULACIJA PROGRAMA PODRŠKE PACIJENTIMA a: njega

1. SVRHA

Program podrške pacijentima a:care (“a:care PROGRAM”) je program podrške pacijentima Abbott Laboratories do Brasil Ltda., poslovne tvrtke sa sjedištem u Rua Michigan, nº 735, u gradu São Paulo, država São Paulo , Brazil (“Abbott”), koja ima za cilj promicanje zdravstvene svijesti, pružanje savjeta o dobrobiti i kvaliteti života te nudi, u skladu s pravilima opisanim u ovoj Uredbi, popuste na kupnju određenih kroničnih ili akutnih, propisanih prema prema ekskluzivnim kriterijima vašeg liječnika, kao i u kupnji određenih proizvoda nutritivne linije koji su sudionici programa koji Abbott prodaje u Brazilu, čak i preko komercijalnih partnera.

REGULACIJA PROGRAMA PODRŠKE PACIJENTIMA a: njegaINFORMACIJE KOJE DOBIJETE KAO POSLJEDICA VAŠEG SUDJELOVANJA U PROGRAMU a:care NISU NAMJENE I NEĆE SE SMATRATI KAO NI NA BILO KOJI NAČIN DA SADRŽE MEDICINSKI SAVJET BILO KOJE VRSTE.

OVAJ PROGRAM NIJE NAMENJEN DIJAGNOSTICI BILO KAKVIH MEDICINSKIH STANJA. SUDIONICI TREBA BITI SVJESNI DA OVAJ PROGRAM NIJE NAMIJENJEN KAO ZAMJENA ZA SAVJETE KOJE DOBIJETE OD MEDICINSKOG STRUČNJAKA ILI SAVJETE KOJE STE KAO ZDRAVSTVENI SAVJET DAJETE SVOJIM PACIJENTIMA.

Sudjelovanje u PROGRAMU a:care podliježe uvjetima sadašnje uredbe a:care PROGRAMA, kao i Online Uvjetima korištenja web stranice a:care (ako je primjenjivo) i Pravilima privatnosti a:care. Molimo pročitajte i pažljivo pregledajte ove uvjete ove UREDBE, kao i Online Uvjete korištenja i Politiku privatnosti prije nego što se pridružite ovom a:care PROGRAMU.

REGISTRACIJA U PROGRAM A:CARE PODRAZUMEVA POTPUNO PRIHVAĆANJE UVJETA OPISANIH U OVOM PRAVILNIKU, ČIJA ĆE AŽURIRANA VERZIJA UVIJEK DOSTUPNA NA WEB STRANICI .

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime