Taksisti obeali svojim vjernim mushterijama opi kolaps prometa po najnizhim

0
Rate this post

Vanjski suradnici

Standard zahtijeva od organizacije da osigura da se procesi koji utječu na njezin OHMS definiraju i kontroliraju. Kada je pružanje vanjskih proizvoda i/ili usluga pod kontrolom organizacije, rizikom dobavljača i vanjskih izvršitelja mora se učinkovito upravljati.

Dokumentirane informacije

Izraz “dokumentirane informacije” koristi se umjesto “dokumenata i zapisa” u OHSAS 18001. Sada se prihvaćaju dokazi o obrađenim informacijama koje nisu pohranjene u službenom dokumentarnom sustavu, kao što su elektroničke informacije koje se čuvaju na pametnim telefonima i tabletima.

Prelazak s OHSAS 18001 na ISO 45001

Ako vaša organizacija trenutno ima certifikat OHSAS 18001, imate tri godine od službene objave nove norme (objavljene u ožujku 2018.) da prijeđete na novi ISO 45001.
nadopune

Primjerak standarda ISO 45001:2018 dostupan je i može se kupiti u ISO Storeu.
Kako SGS može pomoći?

Nudimo tečajeve obuke koji će vam pomoći razumjeti zahtjeve standarda ISO 45001, Aneks SL, o razmišljanju temeljenom na riziku i osnaživanju vodstva. Na zahtjev, možemo ponuditi analizu nedostataka, koja se može koristiti za isticanje promjena koje će se morati napraviti u prelasku s OHSAS 18001 na ISO 45001 certifikat.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o prelasku na ISO 45001

Sažetak: Ovaj članak ima za cilj analizirati obitelj iz perspektive socijalne podrške stomiziranim osobama koje se liječe od raka u sveučilišnoj bolnici u državi Rio Grande do Sul. Riječ je o presječnoj studiji razvijenoj pristupom elektroničkim medicinskim kartonima 30 ostomiziranih sudionika, koji su deskriptivno analizirani.

Obitelj je prikazana u različitim konfiguracijama, kao glavni njegovatelji u liječenju. Identifikacija obitelji kao mreže podrške otkriva potrebu za integracijom u terapijski plan zdravstvenih timova, s ciljem humanizirane skrbi i poboljšanja kvalitete života ostomizirane osobe i njezinih obitelji.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o prelasku na ISO 45001Ključne riječi: obiteljski odnosi, stoma, socijalna podrška, onkologija.

  • Obiteljski odnosi u perspektivi mreže socijalne podrške za ostomizirane osobe koje su podvrgnute liječenju raka
  • Raquel Karlinski Almeida1
  • Silvana Bastos Cogo2
  • Marcio Rossato Badke3
  • Susan Bublitz4
  • Andrej Pompeu Antunes5
  • Aline Gomes Ilha6

Ovaj članak ima za cilj analizirati obitelj iz perspektive socijalne podrške stomiziranim osobama koje se podvrgavaju liječenju raka u sveučilišnoj bolnici u državi Rio Grande do Sul. Riječ je o presječnoj studiji razvijenoj pristupom elektroničkim medicinskim kartonima 30 ostomiziranih sudionika, koji su deskriptivno analizirani.

Obitelj je prikazana u različitim konfiguracijama, kao glavni njegovatelji u liječenju. Identifikacija obitelji kao mreže podrške otkriva potrebu za integracijom u terapijski plan zdravstvenih timova, s ciljem humanizirane skrbi i poboljšanja kvalitete života ostomizirane osobe i njezinih obitelji.

Ključne riječi

  • Obiteljski odnosi; Ostomija; Socijalna podrška; Onkologija.
  • Obiteljski odnosi u perspektivi mreže socijalne podrške ostomiziranim osobama u onkološkom liječenju

Ovaj članak ima za cilj analizirati obitelj iz perspektive mreže socijalne podrške za ostomizirane osobe na onkološkom liječenju u sveučilišnoj bolnici u državi Rio Grande do Sul. Studija poprečnog presjeka s 30 ostomiziranih sudionika, kroz pristup elektroničkim zapisima i deskriptivno analizirana. Obitelj je dokazana u različitim okruženjima, budući da su glavni njegovatelji u liječenju. Identifikacija obitelji kao mreže podrške, otkriva potrebu njihove integracije u terapijski plan zdravstvenih timova, s ciljem humanizirane skrbi i poboljšanja kvalitete života ostomizirane osobe i njezine rodbine.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime