Torcidine verbalne deliktese postale zaštićen hrvatski autohtoni proizvod

0

Sadržaj

Rate this post

Nakon brojnih pršuta, baranjskog kulena kao i paške janjetine, Hrvatska je zapravo postala bogatija za još jedan domaći proizvod zaštićen u EU – Torcidine govorne delikte, jedinu uvredu za nekoga u EU koja uzrokuje zatvorsku kaznu.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • GOVORENA KAZNENA DJELA Osigurana od strane EU
  • torcida

Hrvatska je na kraju postala bogatija za dodatni domaći osigurani proizvod u EU – Torcidine verbalne delikte. Dakle, nakon brojnih pršuta, baranjskog kulena, paške janjetine kao i sira, zagorske purice, imamo autohtono nepoštovanje javnih osoba koje uzrokuje zatvorske kazne. Razni narodi diljem svijeta odmah su se zainteresirali za ovaj potpuno novi hrvatski artikal, pa su iz Torcide poručili da će njihov glavni naglasak svakako biti izvoz.

“S obzirom na to da smo pustili izgovorene uvrede, kontaktirali su nas iz različitih zemalja kao što su Sjeverna Koreja, Turska, Rusija i Bjelorusija, kao i izuzetno razmišljaju o našem proizvodu. Nažalost, ne možemo izvoziti u EU jer naš artikl krši temeljne propise o sloboda izražavanja i jednakost tečaja, međutim dobra vijest je da još uvijek postoje adekvatne zemlje u kojima ćemo zasigurno imati mogućnost plasirati proizvod, negdje u izvornom obliku, kao i negdje malo izmijenjen ili smanjen, kada je u pitanju Kongo i druge afričke zemlje u kojima postoje temeljno demokratski sustavi”, tvrdi među dobavljačima Udio. telefonom iz starateljstva.

Kao i sada šalu na stranu. Omalovažavati bilo koju osobu je užasno i nepristojno, a ja kao autor teksta ne odobravam takve navike, ali kad živimo u naciji u kojoj je za fizičko nasilje u domu kriv samo nekoliko sati u policijskom sjedištu ili gdje prosječan građanin sigurno ne bi također najvjerojatnije vlastima da je netko tako obeščastio njegovu mamu, ženu, brata ili sestru, ne mogu si pomoći što ostajemo na Orwellovom ranču za kućne ljubimce, gdje su sve životinje ekvivalentne, međutim neke su još uvijek ekvivalentne.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime