U Kninu rođen Srbotaur, mitsko biće s glavom Srbina i tijelom Hrvata

0

Sadržaj

Rate this post

Majka Hrvatica kao i tata Srbin trenutno su u panici jer ne znaju gdje kupiti srpske nokte za svoje dijete.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • SRBOTAUR KNINSKI HRVATI SRBI
  • Čudovište

Prvi put u pozadini naših naroda rođen je klinac čija je mama Hrvatica, a tata Srbin. Iako su naši preci već dugo upozoravali da bi takva veza sigurno rezultirala Srbotaurom, par iz Knina donio je odluku da se ogluši o oprez i da ipak zatrudni.

– Mali Hrvoje Jovan dobro napreduje i zdrav je dječak, tako da nam je trenutno jedina briga gdje ćemo za njega sigurno locirati odjevne predmete kao i kako će postavka zasigurno reagirati. Konkretno, ima glavu Srbina kao i tijelo Hrvata, pa ga susjedi trenutno ponižavajuće zovu Srbotaur, iako nam se to čini sasvim normalnim. U međuvremenu, ne vidimo nikakve razlike, ali liječnici tvrde da je riječ o jedinstvenom uzorku – navode Srbotaurove mame i tate.

Dijete rođeno u mješovitom braku na prvi pogled liči na bilo koje drugo dijete, ali hrvatski i srpski nacionalisti deklariraju da imaju glavu Srbina i tijelo Hrvata, zbog čega ga se boje obje vrste nacionalista. Iako se slažu u tjeskobi, hrvatski i srpski nacionalisti imaju suprotne stavove o tome radi li se o impresivnoj glavi ili tijelu.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime