U prodaji prsten od brušene dubrovačke kave vrijedan 10 milijuna kuna

0

Sadržaj

Rate this post

Dubrovnik je zapravo odlučio proširiti ponudu dubrovačke kave, među najskupljim resursima na planeti, pa se trenutno može locirati u obliku modnog nakita.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • DUBROVAČKA KAVA
  • Kava

Češljana dubrovačka kava vjerojatno je jedno od najskupljih neprocjenjivih zrna u svijetu, a u kombinaciji s plemenitim metalom može doći do cijene i do 10 milijuna kuna. No, to je samo jedan od načina da se profitira najveći dio vrijednog resursa Dubrovnika.

– Tržit ćemo i našu čistu proljetnu kavu u bocama, po cijeni od 10.000 kuna, a otvaraju se i novi bunari kave koju ćemo sigurno u sirovom obliku izvoziti Rusima, ali i Saudijcima. Kava je izvor budućnosti, a Dubrovnik je naletio na pravu zlatnu kapilaru – objašnjava Maroje II, jedan od dubrovačkih planera.

Glas o dubrovačkoj kavi i svim njezinim vrijednostima brzo se širi svijetom, pa je sve veći broj financijera koji svojim razvojem žele pridonijeti uspjehu kave. Elon Musk stoga proizvodi ekološku nuklearnu elektranu čija će jezgra zasigurno biti zrno kave, a u pripremi je i kriptovaluta slična bitcoinu, koja će svoju vrijednost temeljiti na tipičnoj cijeni kave na Stradunu.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime