Ukida se obveza cijepljenja, osim za chemtrailse

0

Sadržaj

Rate this post

Roditelji koji ne žele cijepiti svoju djecu, pristali su na potrebnu cijepljenje protiv chemtrailsa. Roditelji će odabrati razna druga cijepljenja.

  • UDIO
  • Pošaljite emailom
  • CHEMTRAILS cijepljenje MLAĐA
  • Chemtrails

Ministarstva zdravlja i wellnessa uvode javnu raspravu o inokulaciji, što je prvi korak u smjeru eventualnog ukidanja ili izmjene obveze cijepljenja. Javnu raspravu će voditi stručna, čiji je cilj precizirati uobičajeni položaj zanimanja. Za sada jedino cijepljenje koje će definitivno ostati obvezno je cijepljenje protiv chemtrails kemikalija, ali i toksina.

– Chemtrail je trag koji ostavlja zrakoplov, a sastoji se od kemijskih ili bioloških predstavnika namjerno razbacanih iznad glave. Svrha ispuštanja kemikalija je reguliranje sunčevog zračenja, mentalne kontrole, kontrole ljudske populacije, promjene vremenskih uvjeta, organskog i kemijskog ratovanja, a također takvi tragovi izazivaju bolesti dišnog sustava i razne druge zdravstvene probleme – objasnio je novi propovjednik zdravlja i wellness Siniša Varga.

Dok razni drugi uvjeti ne ugrožavaju populaciju toliko da bi trebalo zahtijevati cijepljenje, a smrt gomile djece nije veliki problem, chemtrails ugrožava opću populaciju, a cijepljenje protiv njih i dalje će biti potrebno.

– Kao mama i tata, slažem se s federalnom vladom. Cijepljenje moje djece je moja organizacija. Ali ne kada je cijeli narod zastrašen. Veliki kašalj jedva je dovoljan da ubije dijete, ali psihološka manipulacija destruktivno djeluje na sve – objasnio je jedan zabrinuti stanovnik.

Nekoliko obveznih cjepiva 2014. godine nije primilo 205 mladih zbog činjenice da su njihove mame i tate odbili, ali ako njihova djeca ne budu cijepljena protiv chemtrailsa, sigurno će biti procesuirani.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime