UKIDANJE RODNE OPREDIJELJENOSTI: Markić traži da se riječ rod zamijeni sa spol – prenosi naspol.hr

0

Sadržaj

Rate this post

Uz ovu zamjenu riječi sex s riječju sex, mlade bi zasigurno doveli spolovi, kojima bi nakon toga svakako ponudili uvezujući list kojim bi dokazali svoju spolnost i tko su im spolovi. Iz Podrške članovima obitelji žele da ova inicijativa procvjeta.

  • UDIO
  • Pošaljite emailom
  • MARKIĆ SPOL U IME OBITELJI
  • Željka Markić

Istanbulska konvencija je globalni ugovor koji ima za cilj opskrbiti žene, a također i rođake, žrtve fizičkog nasilja, s istim stupnjem obrane u svim europskim zemljama. Svaki tip tipičnog muškarca zasigurno bi rekao – divno. Rekao sam svaki običan muškarac. Organizacije U ime članova obitelji, Ordo Iuris, Vigilare, kao i razne druge skupine kojima slobode drugih pojedinaca život znače, vide ovaj sporazum kao napad na ljudsku prisutnost, samu srž Božje proizvodnje iz pepela, od Istanbula. Konvencija uključuje tumačenje “spola”.

Što je toliko upitno u riječi seks, da je vitalniji od obrane žena, ali i članova njihovih obitelji, od zaštite meta fizičkog nasilja?

Prema tumačenju Vijeća Europe, rod je “društveno stvorena interpretacija muškarca i žene. To je društveno oblikovanje biološkog spola, određeno prepoznavanjem poslova, radnji kao i dužnosti koje se imenuju muškarcima i ženama, u kulturi, javnosti i privatni život To je kulturološki posebna interpretacija ženstvenosti Stoga se spol razlikuje od spola jer nije prirodno određen.

Kako bi, na primjer, zaustavili ovo blasfemiju, ponudili isti stupanj sigurnosti ekstra seksualno specificiranom muškarcu koji je odabrao damu, Željka Markić i drugi istaknuti klerofašistički čopori žele zamijeniti rod u hrvatskom jeziku s riječima seks.

S tom istinom Hrvati završavaju kao rod u kojem će se spolovi zasigurno seksati sa svojom djecom, jer ih, naravno, ne donose spolovi. Ta ista djeca će zasigurno imati popis za provjeru spola koji navodi imena spolova i njihov spol. Također, funkcionalni spol Hrvatske sigurno će slušati Naspolni radio, kako bi ih savjetovao o seksu.

Po svemu sudeći, ovo će zasigurno biti seksualna godina za zagovaranje križara, ako narod o tome šuti.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime