URED PREDSJEDNICE IZBACIO TRIK TEST ZA NAVIJAČE: Are you njihov OR YOU NAŠ?

0

Sadržaj

Rate this post

Donosimo vam pitanja kratkog ispita, jer je moguće da ste kreten, a da to i ne prepoznate.

  • UDIO
  • Pošaljite emailom
  • KOLINDA HNS MAMIĆ ORJUNA BAKLJE
  • Orjuna

Odijelo odigrano prošlog petka zasigurno neće ostati upamćeno po zreloj video igrici hrvatske reprezentacije, već po događaju u 86. minuti kada je neidentificirana skupina huligana ubacila 8 lampiona pravo u prostor, kao i stoga poremetio igru, što je bitno promijenilo njen program. Iako društvenim mrežama kruže razna imena, teorije i pokazatelji o identifikaciji počinitelja puča, pa imamo nagađanja od Torcide do orjunaških hobotnica koje sa svojih 8 ruku bacaju u polje isto toliko baklji, nitko ne može država bez sumnje zaostaje., Kako bi izbjegli buduće prekide sreće Hrvata, najvažnijih točaka u svijetu, Radno mjesto šefa države osiguralo je trik-test “Jesi li ti njihov ILI TI NAŠ?” što će svakako morati ispuniti svaki navijač prije ulaska na nogometni stadion.

Pitanje 1: Jesi li ti njihov ILI TI NAŠ? – Koju god adresu da završite, proglašeni ste državnim protivnikom, napuštenim i mrziteljem HNS-a.

Pitanje 2: Gdje ste bili ’21? – gdje ste te godine ostali izuzetno je važno jer je ORJUNA (Organizacija jugoslavenskih nacionalista) osnovana 25. siječnja 1921. u Splitu. Isprike poput da niste rođeni, da zapravo nikada niste bili u Divideu jednostavno ne funkcioniraju. Orjunaš si i kriješ se od linča domoljublja koji te okružuje.

Pitanje 3: Volite li bacati baklje na utakmice hrvatske nogometne skupine? – Ovo je doista trik pitanje. Ako kažeš DA – ti si orjunaš, ako stvoriš NE – ti si orjunaška kukavica koja se skriva.

Upit 4: Je li netko od članova vaše obitelji bio jugoslavenski oficir? – razumijemo da mladi, unuci, praunuci, izvanbračna djeca policajaca neprestano mrze Hrvatsku i sve hrvatsko. To im je u genima. Komunistička drskost.

Zabrinutost 5: Da li najvjerojatnije idete u crkvu i također razumijete kako sami prijeći? – važna stvar. Orjunaši, ali i mladići jugoslavenskih policajaca bježe s križa kao vampiri. Ako idete u crkvu i plaćate crkvene pristojbe, vi ste domoljub, a ne komunist.

Zabrinutost 6: Što je veća katastrofa? Odijelo Hrvatska-Češka prekinuto u 86. minuti zbog lampiona na terenu ili Hrvatska tone moralno, financijski, nema savezne vlade, tisuće ljudi kopaju po kontejnerima, a još puno više je bez posla? – ako si se odazvao posljednjem, e zajeb, nisi samo orjunaš nego si i bezbrižan govno s poremećenim životnim vrijednostima!

Ako ste pogriješili u ovom ispitivanju, a zapravo ste mrzili Hrvatsku s obzirom na to da je početak 1920-ih, čestitam vam na kondiciji, jer bacanje lampiona s tribina u tako velikoj dobi svakako je stvar za skidanje kape. Što konzumirate?

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime