Uvode se kute za ministre i zastupnike kako ne bi jedni drugima zavidjeli na tome koliko su ukrali

0

Sadržaj

Rate this post

Baš kao i školska odjeća, kutovi za zastupnike i propovjednike sigurno će biti tu kako bi osigurali da se među njima ne vide društvene razlike.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • KUTA POLITIKA PROVALA SABOR MIMISTRI
  • Svetilište

U tretman privođenja ušlo je i uhićenje obveznih kutaka za saborske zastupnike, ali i za svećenike radi većih jednakih prava među njima, osim za smanjenje međusobne zavisti oko toga koliko su novca maznuli.

Dugi niz godina šefovi država u Parlamentu bore se s parlamentarnim klanovima, ali i krugovima, podmetanjima, kao i zavišću izazvanom zajedničkom financijskom nejednakošću među njima. Neki su uzimali dodatno, neki manje, kako to sigurno više ne bi izazivalo međusobne svađe, sugerirano je da svi zakonodavci i propovjednici koriste kutove iz kojih sigurno nikada neće biti moguće točno provjeriti koliko je osoba uzela države unovčiti. Nadalje, kaputi će sadržavati unutarnje džepove u koje ćete doslovno moći vući pakete novca, a da vas ne primijetite.

Godinama su svi politički čelnici zapravo bili iritirani time što su ih informirali da su isti, pa će sada, kada će svi ostati u istim kutovima, to konačno i vrijediti.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime