Vampir napao Plenkovića pa nam se pojadao: Slaba je to porcija!

0

Sadržaj

Rate this post

Hrvatski premijer Andrej Plenković ne zadovoljava HACCP standard prema kojemu u krvi mora imati običnu količinu eritrocita veću od 80 femtolitara, požalio nam se poznati domaći vampir Jure Grando.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • ANEMIJA VAMPIRA PLENKOVIĆA
  • Vampir

Grando tvrdi da se šef države tek nedavno “opio krvi”, a također je odmah nakon konzumiranja zaključio da je riječ o krivotvorini koja ne ispunjava kriterije EU.

Stasiti istarski vampir tvrdi da je prije žalosne pojave jako dugo konzumirao alkohol samo stečenu krv iz tetrapaka, no čuo je da neki proizvođači dodaju vodu i također slabe krv poput dragulja, iako je nude pod deklaracijom ” djevica čista krv”.

‘ Nakon dugo vremena odlučio sam probati krv punokrvnog, rumenog Hrvata od preko 100 kila – ravno iz trtice. Tražila sam čistu mačku sa sanjivim izgledom i velikim kulturnim perspektivama, budući da imaju najbolji miris i dobro se slažu s čipsom bez glutena, koji volim. Ipak, kad sam otpio prvi gutljaj od Plenkovića, potpuno sam poludio. Dobio bih puno više eritrocita da sam zapravo prožvakao osušeni tampon', žali se Grando.

Razotkriva da je i samog Plenkovića ovaj slučaj bio iznimno posramljen.

‘ Tip nije razumio kamo da pripazi od sažaljenja. Dok je pao u nesvijest od nedostatka kisika, počeo je govoriti nešto glumeći smirenost: ‘Naša je briga povećati broj crvenih krvnih zrnaca i također smo zapravo uzeli… “I onda se srušio”, rekao je razdraženo Jure Grando, glasno se suprotstavljajući .

Tvrdi da će se do daljnjega vratiti konzumiranju krvi alkohola iz tetrapaka, te da će zasigurno krenuti na usporedivo putovanje s ispijanjem krvi rezidencijalnih političara netom nakon što se pobrine za rad s provjerenim brojačem krvnih zrnaca prema zaposlenju verzija bez zaposlenja. Odgovarajuću do sada zapravo nije otkrio jer su, prema HZZ-u, odmah oduzeti i angažirani u izvršnoj vlasti.

( MARIO DUSPARA).

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime