Većina obitelji će ove godine ispod bora dobiti samo borove iglice

0

Sadržaj

Rate this post

Svaki praznik ima svoje uzorke, pa će se tako najviše istaknuti konzole za video igre ili kućni ljubimci, no ove će godine većinu obitelji pod borom zasigurno dočekati samo iglice žudnje.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • BOŽIĆ POZARATI DJEDA MRAZA
  • igle

Hrvati kažu da su išli diskretno zbog dopisa koje su dobili s kartice. Slova su prepoznata kao podsjetnik na istinski značaj Božića, koji treba uložiti u duh zajedništva i ljubavi, a ne u duh materijalizma. Slova su shvatili i kao upozorenje i zbog velikih, crvenih slova na omotnici na kojima stoji riječ oprez. Ipak, mnoge mame i tate zabrinute su zbog toga što svojoj djeci govore da ove godine nema poklona.

Jedna zabrinuta mama nam se povjerila: – Ako je Djed Mraz do sada bio odgovoran za sve darove, on je slobodan preuzeti odgovornost za izostanak poklona. Više volim reći djetetu da nije dobilo poklone jer je Djed Božićnjak jednostavno idiot koji je spavao pijan za volanom i izazvao nezgodu nego priznati da nemam gotovine za darove.

Razni drugi tata imaju malo drugačiji plan: – Samo ću obavijestiti djecu da je Djed Božićnjak izabrao da nemaju pravo na darove ove godine, pa neka dobro pretpostave zašto.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime