Velika policijska akcija na Zrću: U tjedan dana oduzeto više od 7000 neiskorištenih kondoma

0

Sadržaj

Rate this post

Ovom akcijom Uprava zadarske vlasti uhitila je 465 dječaka koji se terete za naivnost i pušenje marketinškog publiciteta.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • PEDERBALNI RADIO VLASTI ZRĆE
  • zrce

U velikoj policijskoj akciji na Zrću zaplijenjeno je više od 7.000 neiskorištenih kondoma koje su neupućeni mladići ponijeli sa sobom u nadi da će imati sreće s pripadnicama ljepšeg spola, koje su tek izvan Zrća. Uz pozamašnu količinu profilaktičkih sredstava, policajci su u napadu zaplijenili 2000 džepnih osvježivača zraka koje su dečki pripremali iskoristiti prije nego što su se poljubili sa zgodnim damama po kojima su zapravo mjesecima slinili na naslovnicama Net portala.

– Pa pao sam s 3 profilaksa. Tata će me sigurno ubiti kada sazna da se ja stvarno nisam snašao ni da pretvorim alkoholiziranog Čeha – javio nam je Zvonko (19) iz Zagreba, dok su ga policajci odvezli u kombi.

– Uložio sam mnogo novca, kao i da su jedine dame ovdje go-go profesionalne plesačice kao i nekoliko galebova. Prije sam zgrabio prekršajnu prijavu nego klamidiju – rekao nam je Miro (21) iz Vinkovaca.

Ovom akcijom Uprava zadarske vlasti zatvorila je 465 mladića koji se terete za naivnost i marketinšku propagandu pušenja.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime