Zagorci ogorcheni zashto zagorec tito ne mozhe imati svoj trg a srbin tesla

0
Rate this post

Trendovi ljeta 2022.: stručnjak za ljepotu, donosi savjete o tome što bi trebalo biti hit u sezoni. Prirodna šminka, pletenice za kosu i ‘sjajna usta' su za očekivati. Osim toga, naravno, življe boje, krema za sunčanje i puno hidratacije.

S pogledom na dolazak najtoplijeg doba godine

Priscila Miguel, influencerica i specijalistica za ljepotu, već zna neke ‘hitove' koji će privući pozornost i pasti u ukus žena. Ljeto uvijek traži življe boje i puno hidratacije, ali trendovi sezone 2021./2022.

  • Donose i svoje posebnosti, uključujući mogućnost da nakon toliko vremena ponovno pokažete svoje usne na otvorenim mjestima uz obvezu zaštitnih maski.
  • Ublažavanje društvene izolacije ponovno ističe šminku na ustima kao jedan od velikih naglasaka:

“S prilikom povratka u ‘normalnost', usta se vraćaju kao protagonist kakva su oduvijek bila. Usne će možda opet biti na izložbi i zato želimo biti odvažni s bojama i dati im više volumena. Kontura usana, tako korištena u 2000-ima, vratila se, dajući onaj efekt ‘usta'. ‘Sjajna usta' su također super visoka”.

PROČITAJTE TAKOĐER: Trendovi arhitekture i izgradnje za 2022. godinu

I dalje ističući šminku, Priscila smatra da se najprirodnija šminka uvijek pojavljuje ljeti. “Šminka i prirodnija kosa uvijek su trend. Budući da je to nešto praktičnije i brže, nikada to ne puštamo”.

Koje su boje i ‘top' trend? “Za oči ćemo vidjeti puno ružičaste, plave i zelene. Također imamo povratak upečatljivijih trepavica i crnih očiju. Još jedan trend koji je uz sve su prirodnije obrve. Žene više ne žele mikropigmentaciju, sada je moda imati prirodne i pune obrve.”

Kosa i praktičnost

Prateći koncept svježine i brzine, pletenice bi trebale biti veliki vrhunac za ljeto 2021./2022. Na web stranici “Parada de Beleza” Priscila Miguel već je istaknula trend kada je govorila o pletenicama na rubovima.

  • Specijalist također ističe: „Zbog društvene izolacije, povrat dužih žica također je super visok.
  • Žene žele nešto praktičnije, ‘ručno izrađeno', a to pomaže u vrućim danima.”
    tijelo i hidrataciju
  • To je veliko pravilo ljeta i ne škodi pojačati: hidratacija nikad ne izlazi iz mode!

Kosa i praktičnostPriscila Miguel ističe da je to velika tajna ljepote za tijelo ne samo u najtoplijoj sezoni, već i tijekom cijele godine. “Pijte puno vode, zloupotrebljavajte kreme za sunčanje i hidratantne kreme. Također, kladite se na iluminatore za tijelo. To je tajna koja nikad ne izlazi iz mode. Daju nevjerojatan sjaj koži, pa čak i pojačavaju preplanulost”, kaže.

Ubrzati preplanulost? Ne.

“Ne bismo trebali koristiti proizvode za ubrzanje tamnjenja. Ispravna stvar je koristiti kremu za sunčanje i ponovno nanositi svaka dva sata. Budite vrlo oprezni kada se izlažete suncu. Izbjegavajte sate od 12 do 16 sati”, zaključuje Priscila Miguel.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime