Zbog politichke krize u regiji kreshimir macan odlazi iz politichkog pr a u

0
Rate this post

Tehnologija u ljepoti nastavit će rasti.

tehnika ljepote

Više ne živimo bez tehnologije, a čak i Ljepota ima pravo zauzeti istaknuto mjesto u tehnološkom svijetu, s novim gadgetima i uređajima koji obećavaju da će nam olakšati rutinu. Znanje se uvijek ažurira, uvijek postoje nova otkrića za lice, tijelo i kosu. Predviđa se da će sljedećih 365 dana biti uzbudljivi dani za tehnologiju ljepote, a glavna vijest će biti osobnost formula i usluga.

Inspiracija za kosu, nokte i šminku bit će spašena iz prošlosti.

Nije to ništa novo, ali istina je da će se 2022. nastaviti vraćati u prošlost kako bi trendove koji su nekada bili uspješni donijeli u sadašnjost. 90-te i 2000-te bit će u centru pažnje, s dječjim dlačicama, sjajilom, cipalom, kao nekim od trendova.

Trepnuo si i 2022. već kuca na vrata. Kao i obično, kada se približi nova godina, trendovi ljepote se ažuriraju. Pozornost prema inovacijama i konceptima ljepote daje potrošačima priliku za stvaranje novih stilova, osobnosti i upoznavanje novih inspiracija. Hajdemo saznati što je u porastu?

Više boja molim

Oni su ti koji igraju nevjerojatnu ulogu u izgradnji i rekonstrukciji ponašanja u trenutku kroz koji smo prošli, osim što su moćni alati za prijenos poruka i emocija. Odabrana paleta boja za nadolazeću sezonu stimulira raspoloženje miješanjem živih boja sa zemljanim pastelama.

Na revijama 51. Tjedna mode u São Paulu, održanom krajem lipnja na virtualni način, prikazani su komadi u nijansama senf žute, orhideja ružičaste, nebesko plave, lila, ljubičaste, mint zelene i breskve narančasta..

U tjednu mode jesen/zima u Parizu, prijedlog je pokazao iste nijanse boja i vratio neon za kompoziciju izgleda. Najupečatljivija boja bila je neon narančasta, koja je koncentrirano nanesena postala jedan od vrhunaca mimohoda.

A frizure?

Vrijeme je da se kladite na pletenice koje su još uvijek u porastu. Praktične su, jednostavne, svestrane i elegantne. I znaš što je bolje? Kombinirajte korištenje dodataka kako biste dodatno poboljšali kompoziciju izgleda. Šareni šalovi s uzorkom, šarene ubadače i tijare kako bi frizurom prenijele više radosti i optimizma.

Osim toga, vraćaju se prirodni, mokri pramenovi! Jeste li ikada razmišljali o tome da cijelu frizuru ostavite iza ili razdvojenu po sredini? Za ovaj zadatak možete računati na naše Flex Style kistove, vidite?

A frizureU valu prirodnije kose, jeste li čuli za prijelaz kose ili ste usred procesa? Izolacija je ovu mogućnost iznijela na vidjelo kao stvarnost za mnoge žene.

  • Zaustavljanje kemije za rast kose i prirodne boje bile su promjene koje su imale pozitivan utjecaj diljem svijeta.
  • To ne znači da se njega kose ne nastavlja. Stoga pogledajte našu Megatrends liniju s modelima za sve tipove kose.
  • Prema istraživanju agencije WGSN, glavni čimbenik promjene trendova bila je praktičnost. Izolacija je promijenila čitavu svjetsku rutinu – i njegu kose. Što praktičnije, to bolje!

Dakle, slažete li se? Koji vam se trend najviše svidio? Recite nam u komentarima. A ti već znaš, zar ne? Pratite na Instagramu za više vijesti i savjeta o ljepoti.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime