Zbog vrijeanja plenkovia uhien mala plava dojave iscjeljenja masazhe jeftin

0
Rate this post

Ljeto 2022: savjeti za njegu kose u najtoplijoj sezoni u godini

Kako se ljeto bliži, želja za odlaskom na plažu, bazen i slapove da se rashladi raste, i sjajno je vrijeme za uživanje u toplom vremenu i blagdanskoj sezoni s obitelji i prijateljima. No, važno je istaknuti da se u ovom vrućem razdoblju njegu kose potrebno udvostručiti, jer su velike šanse za nanošenje štete, kao što su suhoća, slabost u žicama, višak masnoće na tjemenu te također pazite na zdravlje plavokosih pramenova., jer osim sunca mogu biti štetni klor i morska voda.

PRATITE RG NA INSTAGRAMU

  1. Ulaganje u rutinu njege kože i kose može napraviti razliku ove sezone. Danas postoje izvrsni proizvodi različitih marki koji su izvrsni za njegu kose.
  2. Vlaženje žica je glavni čimbenik koji se mora uzeti u obzir, osim prilagođavanja njege rutini koju treba raditi barem jednom tjedno, posebno za žene koje imaju kovrčavu kosu, jer se tako izbjegava strašno kovrčavanje.
  3. No, sve bi žene ljeti trebale hidratizirati kosu jer to sprječava isušivanje kose, jer na visokim temperaturama i u dodiru sa sunčevom svjetlošću dolazi do gubitka hranjivih tvari i vode u kosi.

Žene koje su plavuše ili imaju neku vrstu kemije kose trebale bi posvetiti još više pažnje njezi, a savjet je da isplanirate raspored hidratacije kose kako biste potresli ljeto i druga godišnja doba.

Ako je moguće, izbjegavajte tuširanje i pranje kose vrlo vrućom vodom, a također smanjite ili ne koristite sušila za kosu na visokim temperaturama, pustite kosu da se prirodno osuši, druga opcija koju nudi tržište je nabavka rotirajuće četke koja ima tehnologiju prilagođenu ne pregrijavati i ne oštetiti kosu, osim što je odlična ideja za modeliranje pramenova, zadržati kosu netaknutom i modeliranom, dajući kosi prirodniji izgled.

Uvijek koristite proizvode na bazi UV zraka, koji pružaju veću zaštitu žicama

Neostavljive i zaštitne maske ljeti bi vam trebale postati najbolji prijatelji, baš kao i kreme za sunčanje za njegu kože. Proizvodi na bazi keratina pomažu u obnovi kose i mogu se koristiti svaki tjedan za nadoknadu potrebnih hranjivih tvari.

Odabir dobrog šampona i regeneratora za pranje kose pomaže da vaša kosa bude hranjiva, hidratizirana i sjajna.

Uvijek koristite proizvode na bazi UV zraka, koji pružaju veću zaštitu žicamaStoga je prilagođavanje ove njege rutini tijekom ljeta ključno za održavanje zdravlja kose, izbjegavanje bilo kakvog oštećenja žica i održavanje zdrave i sjajne kose tijekom ostalih godišnjih doba.

Ljeto: najiščekivanije godišnje doba za mnoge Brazilce već je počelo, a tijekom razdoblja uživanja na otvorenom, suncu, plaži i bazenu, naša koža i kosa osjećaju utjecaj. Uostalom, s visokim temperaturama nije novost da naše tijelo počinje proizvoditi više sebuma.

Prema Cintii Cunhi, dermatologinji i trihologinji (medicinska specijalnost koja brine o kosi), naše vlasište, kada se ne pere često – 3 do 4 puta tjedno -, može uzrokovati da višak masnoće curi niz lice, povećavajući ga još više. ljepljiv i sjajan izgled na koži.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime