Breaking news na mjesto mostovih ministara dolaze chlanovi uprave agrokora

0
Rate this post

Tržište ljepote: 5 savjeta za vaš posao 2022.!

I tijekom pandemije koronavirusa tržište ljepote bilo je zaslužno za dobre gospodarske rezultate u nacionalnom sektoru. Prema podacima koje je prikupilo Brazilsko udruženje industrije osobne higijene, parfumerije i kozmetike (ABIHPEC), tržište zdravlja i ljepote poraslo je za 5,8% u 2020. godini, održavajući estetsku granu u usponu.

Još jedan važan broj pokazuje da je ono što je u porastu na tržištu ljepote žensko poduzetništvo. Kako je otkrilo istraživanje Global Entrepreneur Monitor (GEM), u zemlji postoji 24 milijuna poduzetnica i velik dio ove snage usmjeren je na sektor ljepote.

Za suradnju sa svima koji se žele poduzeti u području ljepote i istaknuti se na ovom tržištu 2022. godine, ADCOS Professional donosi 5 savjeta za unovčavanje vašeg poslovanja. Provjeri!

1- Pozornost na financijsku organizaciju

Financijsko upravljanje kozmetičke klinike zahtijeva pažnju i predanost kako bi posao mogao donijeti procijenjenu i željenu dobit. Kako nije uvijek moguće imati profesionalca koji je u potpunosti posvećen administrativnim aspektima, pripremili smo besplatnu e-knjigu koju su pripremili naši stručnjaci kako bismo vam pomogli organizirati i optimizirati svoje poslovne financije. Preuzmite materijal ovdje.

Optimizirajte najtraženije i učinkovitije postupke

Tržište ljepote redovito nudi novu proceduru trenutka ili iznenađuje profesionalce i javnost novim tehnologijama i trendovima. Iako je vrlo važno uvijek držati korak s trendovima na tržištu ljepote, bitno je ponuditi i unaprijediti temeljne protokole koji su svakodnevno najtraženiji u javnosti, poput čišćenja kože.

ADCOS Professional pruža kompletan osnovni komplet za čišćenje kože tako da se vaš protokol provodi s najboljom dermokozmetikom danas na siguran, praktičan, udoban način i s rezultatima koji će impresionirati sve profile korisnika vaše klinike.

Iznenađenje s diferencijalom

Iako su standardni protokoli vrlo traženi i dobro izvedeni, pokazivanje nečeg novog i drugačijeg ima tendenciju da iznenadi vašu publiku na pozitivan način i pokazuje da je vaša klinika ažurna i pozorna na individualne potrebe svakog klijenta.

U tom smislu možete pokazati kako maske za lice doprinose, inovirajući njihove protokole i mogu poboljšati tretman s raznolikim prednostima. Ovdje u ADCOS Professionalu pronaći ćete komplet maski za lice za pružanje 5 različitih njega usmjerenih na obnavljanje kontura lica, detoksikaciju, trenutni sjaj, intenzivnu hidrataciju i pomlađivanje lica.

Ponudite višenamjenske tretmane tijela

Ponudite višenamjenske tretmane tijelaKada je riječ o njezi tijela, proširite učinkovitost protokola nudeći kombinirane tehnike i proizvode koji djeluju u više od jedne potrebe. Uz pomoć Flash Detox Method Kit, na primjer, možete optimizirati tretman nudeći, u isto vrijeme, lipolitičko djelovanje, učvršćivanje, detoksikaciju i anticelulitno djelovanje.

5- Iskoristite ADCOS Professional popuste

  • Nudimo posebne popuste na naše proizvode za estetske profesionalce.
  • Da biste to učinili, samo se registrirajte ovdje na našoj web stranici i iskoristite priliku da platite manje za dermokozmetiku koja čini razliku u svakodnevnom radu vaše klinike kako biste oduševili svoje klijente visokim rezultatima.
  • Računajte na ADCOS Professional da se i dalje ističe na tržištu ljepote i pratite naš blog kako biste saznali o novim trendovima!
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime