Dok ne odluchi gdje zheli imati ured grabar kitarovi e svoj mandat odraivat

0
Rate this post

Odbrojavamo dane do Lollapalooze i konačno, glazbeni festival održat će se ovog vikenda u São Paulu. Između 25., 26. i 27. ožujka pratit ćemo nevjerojatne nastupe brazilskih i međunarodnih umjetnika i, kao veliki fanovi festivala kakvi jesmo, već pazimo na izgled koji želimo kopirati i naravno izgled za savjete za ljepotu koji će jamčiti trajnost naše proizvodnje.

Bilo blizu pozornice ili istražujući sve atrakcije festivala, jedno nam je zajedničko je želja za potresom produkcije, ali za to moramo biti oprezni pri izradi šminke. Zato smo danas sastavili nekoliko savjeta za ljepotu koji će osigurati da vam ni znoj ili kiša ne pokvare proizvodnju. Jeste li bili znatiželjni? Pa dođi vidjeti:

Sve počinje njegom kože

Nema načina da pobjegnete, dugotrajna šminka uvelike ovisi o teksturi vaše kože. Tijekom ovog predfestivalskog tjedna vodite računa o svojoj rutini njege kože, koristeći proizvode dizajnirane za vaš tip kože. Na Lolla dane napravite čišćenje, zatim serum, hidratantnu kremu i završite kremom za sunčanje, uostalom, tijekom dana imamo mnogo prekrasnih emisija.

  • POTREBAN SAPUN ZA LICE ZA NORMALNU I MJEŠOVITU KOŽU U GELU SA 120G Droga Raia R$ 20,99 kupiti
  • Bioderma koncentrirani serum – Hydrabio serum – 40ml akcija Bioderma
  • Lancôme hidratantna krema za lice – Hydra Zen Glow rasprodaja Lancôme
  • Bioderma krema za sunčanje s bojom – Photoderm Nude Touch FPS 50+ – Vrlo lagana rasprodaja Bioderma

Ne zaboravi primer

Kako bi vaša podloga i sjenilo imali dulju postojanost, uvijek se kladite na primer. Proizvod je odgovoran za pripremu kože za primanje i fiksiranje svih proizvoda, a na tržištu su dostupni različiti tipovi. Naš savjet za festivalske dane je da se kladite na vodootporne.

Birajte dugotrajne proizvode

Odabir dugotrajnih proizvoda jedan je od najboljih savjeta za ljepotu kako biste osigurali da se vaša šminka ne mijenja tijekom vremena. Odaberite svoju podlogu i korektor koji imaju tu prednost i vrijedi kombinirati njihovu upotrebu s vodootpornom maskarom i olovkom za oči, koji se neće skidati u dodiru sa znojem ili kišom.

Birajte dugotrajne proizvodeZapečati kožu uvijek

Kako bi vaša šminka trajala još dulje, nanesite puder u prahu ili prozirni puder na područja gdje se najviše znojite, poput čela, oko nosa i brade. Koristite malu četkicu ili čak svoju malu spužvicu i ostavite proizvod nekoliko minuta da se slegne. Zatim ga raširite, uklanjajući višak.

Vjerujte spreju za fiksiranje

Sprej za fiksiranje šminke super je saveznik vizažista i može biti među savjetima za ljepotu koji će vam pomoći u danima festivala. Može stvoriti zaštitni sloj za kožu, proizvod također pomaže uglađivanju izgleda pudera, osiguravajući prirodniji rezultat.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime