Glasnović ne želi biti ničija korisna budala, već samo svoja – beskorisna

0

Sadržaj

Rate this post

Izjavljuje da je otišao jer pravim Hrvatima u dijaspori nije bilo dopušteno glasati, a tisuće su se zapravo već okupile ispred glasačkih mjesta diljem dijaspore.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • GLASNOVIČKI SABOR GLASAČKI KALIFAT
  • glasnović

Nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović, koji je napustio Sabor uoči izglasavanja nepovjerenja ministru novca Zdravku Mariću, ustvrdio je kako sigurno neće biti “ničija korisna budala”, “ni ljevica ni ekstremna desnica Udbe”. Osim ovih čimbenika, napomenuo je da ne želi glasovati ako se to ne dopusti stvarnim, pravim Hrvatima i domoljubima u dijaspori.

Smjernice jugoslavenskog komunističkog kalifata upravo ovdje. Stvarni Hrvati ostaju u dijaspori gdje im srce kuca za Hrvatsku, a i džepovi za valutu. Morate napraviti distancu da biste bili nepristrani, unatoč činjenici da udaljenost pokazuje nekoliko tisuća kilometara od Hrvatske. Ovaj narod nema veze s Hrvatima “Jer kako točno drugačije razjašnjavate istinu da ja, u početku Janjevački, koji sam život proveo u inozemstvu i jedva govorim ovim jezikom, govorim pojedincima ovdje o Hrvatskoj? Da je bilo Hrvata, oni to ne bi tolerirali. Svi Srbi kao i Jugoslaveni”, obavijestio nas je. Glasnović, dok je izlazio iz sabornice.

U nastavku je glasanje prošlo bez dijaspore, a i Glasnović je samo još jednom potvrdio očito, da je budala neučinkovita.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime