Karamarko: “Analogni lobiji koji ne žele digitalizaciju Hrvatske stoje iza mojeg opoziva”

0

Sadržaj

Rate this post

Snage antidigitalizacije, u svom očajničkom pokušaju da Hrvatska ostane slična, a ne digitalizirana doživotno, zapakirale su aferu “Specijal” lideru digitalizacije u Hrvatskoj Tomislavu Karamarku.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • KARAMARKO ANALOGIJA DIGITALIZACIJE
  • Digitalizacija

Tomislav Karamarko je u podužem intervjuu za računalni časopis kukac spomenuo kako iza njegovog rušenja iz članka prvog potpredsjednika Vlade stoje mračne sile analognog ulaznog hodnika koji se protivi digitalizaciji, koja je temelj financijskog programa njegovog HDZ-a za Dugo vrijeme. Tomislav Karamarko je u svojim istupima često isticao duhovna načela suvremenog hrvatskog konzervativizma: Bog, domovina, država kao i digitalizacija, te je time zaokupljao zanimanje onih ljevičara koji su, kako navodi, mentalno ostali u komunizmu, na razina analognih tv signala i telegrafski šifriranih poruka koje završavaju s “Kućni prozor mora pasti večeras. Tito.”

Karamarko tvrdi da su elektroničke ideje o zajedništvu i hrvatskoj pomirbi apsolutno ne, pa i jedinica neprikladne ovim analogno-komunističkim predvorjima, jer su za njih samo nule ili jedinice ili mi ili oni. HDZ je ipak događaj zajedništva, a ne resor među nama i komunističko smeće, a kakav to resor komunističko smeće podržava.

Karamarko smatra da su ti stvarno antidigitalizacijski centri moći uspostavili cijelu ovu priču u vezi s mađarskim MOL-om. Karamarkova je želja bila da se INA preda MOL-u i da se nagodba okonča, jer bi se time otkrio novac i vrijeme da se Vlada posveti digitalizaciji. Nafta je, kaže Karamarko, ionako prljava energija, kao i želja nam je uređena, ekološka i digitalizirana Hrvatska.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime