Predsjednik sdp a davor bernardi chestitao bujancu na svadbi

0
Rate this post

Micelarna voda je obavezna

Ako postoji proizvod bez kojeg ne možete, onda je to micelarna voda. Ovaj predmet postao je miljenik Francuskinja za skidanje šminke ili čak uklanjanje viška masnoće i prljavštine s kože.

  • Najinspirativnije i najaktualnije teme!
  • Uključite obavijesti SAPO Lifestyle.
  •  Crveno vino je dobro za kožu

S karantenom je dokazano da je povećana konzumacija alkoholnih pića, ali znate li zašto Francuskinje ne odustaju od čaše crnog vina? To je zato što čini čuda za vašu kožu. Ovaj napitak je bogat antioksidansima, koji djeluju protuupalno i restrukturiraju kožu pomažući joj da proizvodi više kolagena.

 Manje je uvijek više

Kao iu modi, ako i postoji maksima za Francuskinje, to je „manje je više“. Nije ni čudo što u svojoj beauty rutini koriste samo ono osnovno, a sastoji se od tri koraka: čišćenje, toniranje i vlaženje.

Trendovi ljepote za proljeće 2022
Volim biti u toku sa svime što je vezano uz sezonske trendove, pa ću vas danas obavijestiti o trendovima ljepote ovog proljeća
Maria Alice 11.10.2021. u 9:30 sati
Pošaljite na WhatsApp

Pozdrav, čitatelji! Danas se razgovara o trendovima koji dolaze u šminkanju i frizuri za proljeće i koji će se proširiti i na ljeto, a koji su se već dogodili na modnoj pisti Pariškog tjedna mode. Kako bih mi pomogla u pisanju ovog članka, zamolila sam vizažisticu Carol Barraganu za savjete da ništa ne izostavim!

Piste ove sezone Pariškog tjedna mode predstavile su teme s puno svjetline, optimizma i nostalgije. Ovo su neki trendovi koji obećavaju da će inspirirati i one najsramežljivije u svijetu ljepote.
Šminka u nijansama plave i neonske, trend za proljeće 2022. -Reprodukcija: Kolekcija Carol Barragana/NDMakeup u tonovima plave i neonske, trend za proljeće 2022. -Reprodukcija: Kolekcija Carol Barragana/ND

Idemo na savjete:

Zarolana, pletena i ukrašenaPogled na more: I za ljubitelje grafičkog olovka za oči i za one koji uživaju u samo malo highlight boje na kapcima, omiljene boje za oči ove sezone su nijanse tamnoplave, pastelno plave, tirkizne… čak i neonske zelene.

Što se tiče kose, ono što dolazi uz sve je razdjeljak po sredini i mini kurje koje uokviruju lice. Već je groznica u modnoj reviziji 1990-ih i 2000-ih koja se dogodila ove godine. Ovog proljeća i ljeta stil obećava da će se razviti s najrazličitijim pletenicama.

Zarolana, pletena i ukrašena

Tri načina frizure s pletenicama koje su trendovi za proljeće. -Reprodukcija: Carol Barragana Collection/ND – Foto: pleteniceTri načina frizure s pletenicama koje su trendovi za proljeće. -Reprodukcija: Carol Barragana Collection/ND – Fotografija: pletenice

Mnoge poznate osobe koje su uvijek u modi, poput Hailey Bieber, super su obožavatelji zrnaca koji uokviruju lice.

Jednobojna i minimalistička

Oči, jagodice i usta s jednim proizvodom. Ova svježa oklada sezone usredotočena je na zemljane tonove, hrđu i breskvu. Brza i jednostavna ljepotica koja uljepšava svako lice. Poput šminke kože dupina u ovom članku, sjećate se?

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime