SDP je u strahu da poslije izvanrednih parlamentarnih izbora neće moći formirati saborsku oporbu

0

Sadržaj

Rate this post

Iako to vani ne pokazuju, SDP-ovci strahuju od prijevremenih parlamentarnih izbora.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • HDZ SDP KUKU LELE
  • bernardic

Nakon što je SDP tek nedavno poražen na internim izborima na kojima je za predsjednika izabran Davor Bernardić, sada je SDP-u, osim na potencijalnim prijevremenim parlamentarnim izborima, ugrožena poplava na regionalnim političkim izborima. Čelnici slavlja strahuju da sigurno neće dobiti dovoljno zahtjeva za formiranje stabilne opozicije. Bez stalnog otpora, SDP sigurno neće dobiti osigurana mjesta u saborskim odborima, kao ni mjesto potpredsjednika Sabora. SDP slijedom toga poziva premijera da nježno ne raspisuje političke izbore, jer bi mogao ostati bez SDP-a kao pozitivnog otpora, a na njihovu lokaciju može doći netko ekstra nekonstruktivan koji bi HDZ-u stvarno puhao za vratom i stvarao probleme .

Da se izbori dogode trenutno, Davor Bernardić bi zasigurno svojim šarmom, retorikom i matematičkim sposobnostima doveo SDP do stupnja lokalnog slavlja koje bi se oslanjalo na dobru volju HNS-a i IDS-a za par mjesta u zakonodavnim odborima .

“SDP je u prvih 27 godina hrvatske demokracije proveo čak 19 godina u oporbi, što je iskustvo koje HDZ ne smije samo odbaciti i pustiti da propadne. Sigurno ćete još imati plakat za nas!” – poručili su HDZ-u iz SDP-a.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime