Ustavni sud ukinuo odluku iz 91. kojom je hrvatska napustila jugoslaviju

0
Rate this post

Prema istraživanju Brazilske udruge industrije osobne higijene, parfumerije i kozmetike (Abihpec), Brazilke su tijekom prošle godine promijenile neke navike. Ruž za usne, koji je uvijek bio spreman u torbici, zamijenio je balzam za usne, oči su postale glavni protagonisti u šminkerskom aspektu – uostalom, one su jedini dio lica koji maska ​​ne može prekriti – a potražnja je bila veća za proizvode za zaštitu kože.

Briga o sebi prije svega

Ove promjene naglašavaju novu stvarnost: žene privilegiraju brigu o sebi, izraz koji je postao prilično popularan tijekom pandemije i odnosi se na niz praksi koje pogoduju fizičkoj, emocionalnoj ili psihičkoj dobrobiti. Kada je u pitanju ljepota, vaša rutina šminkanja, njege kože ili njege kose trebala bi biti ugodna, vrijeme za ponovno povezivanje sa sobom, opuštanje, pa čak i zabavu.

Fotografija Sama Liona na Pexelsu

Jedan od trendova njege sebe koji se primjenjuje u svijetu ljepote je polagana kupka. Doći kući i uzeti tu vruću kupku nešto je vrlo opuštajuće, ali sada je iskustvo postalo puno zanimljivije. Kupaonice su pretvorene u prave toplice. Uz dobre proizvode, poput eteričnih ulja i krema za tijelo, te pribora, poput Gua Sha kamenja i suhe četke, kao i aromatičnih svijeća, osjećat ćete se kao u hotelu s pet zvjezdica.

Bliže prirodi

Za njegu kože, žene traže prirodne proizvode za koje je manje vjerojatno da će naštetiti njihovoj koži. Ovo je također održiv stav; naposljetku, mnoge komponente kozmetičkih formula sadrže mikroplastiku, koja jako zagađuje.

  • Osim toga, 2-u-1 proizvodi su također u porastu.
  • To smanjuje količinu kozmetike koju osoba mora kupiti i koristiti. Uostalom, minimalizam je također trend u svijetu ljepote nakon pandemije.
  • Fotografija Karoline Grabowske na Pexelsu

Ovaj prirodniji otisak prisutan je i u trendovima šminkanja. Takozvana “šminka bez šminke” favorizira manje umjetni izgled i koristi što manje proizvoda. Manekenka Gisele Bundchen poznata je po tome što je obožavateljica ove vrste šminke.

U svakom slučaju, uobičajene navike, poput dugog vrućeg tuširanja i dobrog sna u udobnom krevetu, dio su rutine ljepote. Pandemija nas je natjerala da uvidimo da briga za sebe ide iznutra prema van.

Savjeti za ljepotu za ljeti

01.03.2018 Uredništvo AMARO

Ako želite, ovaj tekst možete poslušati pomoću playera ispod. To je pripovijedanje umjetnom inteligencijom tako da je možemo primijeniti na sve tekstove.Savjeti su uvijek dobrodošli, posebno s dolaskom nove godine – uvijek smo u potrazi za savjetima i tajnama.

Savjeti za ljepotu za ljetiKoje će nam pomoći da se suočimo

rutina trčanja u stilu, zar ne? Budući da se bliži najtoplije doba godine, naveli smo neke tajne ljepote koje ćete sada provesti u praksi i biti (više nego) spreman suočiti se s visokim temperaturama. Postoji deset savjeta za bebe koje možete koristiti danas i ponijeti sa sobom do sljedećeg ljeta.

Samo gledam: NASTAVITE HIDRACIJU

Ono što svi znaju, ali mnogi ne znaju: ostanite hidrirani! Pijenje puno vode daleko je najznačajnije ulaganje koje možete napraviti za bilo koju promjenu – i za zdravlje i za estetiku. Uvijek imajte pri ruci bocu vode, po mogućnosti hladnu, kako biste preživjeli vruće dane.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime