Bolje pogrebnichke usluge spliani poludjeli za grobarima iz beograda

0
Rate this post

Kako napraviti šminku vrijednu Oscara? Pogledajte savjete i trendove

Nagradu je obilježila blistava koža i šarene oči Glumica Jada Pinkett Smith nosi umjetne trepavice i zeleno sjenilo ispod očiju u šminki za Oscar crvenog tepiha Angela Weiss – 27. ožujka 2022./AFP Ekskluzivna značajka za pretplatnike

  • pretplatite se ili se prijavite
  • Pretplatnici mogu objaviti 5 pristupa Folha sadržaju dnevno
  • 3. travnja 2022. u 10:00 sati
  • Mariana Arrudas
  • Sao Paulo

Osim kontroverzi između poznatih i očekivanih nagrada za najbolje u kinu, dodjela Oscara je i inspiracija gledateljima kada su moda i ljepota u pitanju. Upravo iz ove sjajne noći ljudi crpe inspiraciju u izgledu, a također i u šminki.

A prema viđenom na dodjeli Oscara 2022., koja je održana 27., možete očekivati ​​laganu šminku s dobro građenom kožom, ne izostavljajući dašak živih boja, koje su već prošle godine bile trend, kaže Thiago Borsari, Too Suočena s brazilskim vizažisticom.

Borsari kaže da balans za najprirodniju kožu dolazi u očima, koje su donijele neke točke boje i uvijek s puno maskare. Za Kátiu Araújo, iz M.A.C Cosmetics Brasil, šarene olovke za oči bile su jedan od vrhunaca večeri, a mnogi su umjetnici kombinirali boje sa svojim izgledom.

Pogledajte neke od stilova šminke za Oscara

“Zeleni detalj u očima Jade [Pinkett] Smith donio je monokromatsku eleganciju”, kaže vizažistica, koja je spomenula i tanak i šareni tuš za oči Marije Menounos, pa čak i H.E.R, koji je koristio ljubičastu olovku za oči, koja se slaže s bojom vaše haljine.

Osim toga, vizažistica ističe i da su se na ovoj ceremoniji vratili trendovi iz 1990-ih, s neutralnim usnama i točkama svjetla u očima. “Modna ikona Zendaya donijela je dašak tog razdoblja spasivši srebrno sjenilo”, ističe ona, koja daje važan savjet za šminkanje: “nikada nećete požaliti što ste pazili na detalje”.

Pogledajte neke od stilova šminke za OscaraKako bi pokazala da nije tajna kreirati vlastitu šminku, Zendaya (25), koja je glumila u filmovima “Dune” i “Spider-Man: No Return Home”, koji su bili nominirani za nagrade te večeri, sama je učinila svoje za nagrade , kako je navedeno na njihovim društvenim mrežama. “Odlučili smo se za ovu mekanu šminku jer smatramo da je vrlo glamurozna i holivudska”, rekla je njezina frizerka Antoinette Hill za časopis People.

Vizažistica objašnjava da je jedna od važnih točaka za korištenje šarene šminke na elegantan način razmišljanje o tome što želite prenijeti bojama na licu i odjeći, bilo da je to trezvenije, tamnijim tonovima; opuštanje, uz šminku u živim i svijetlim tonovima; pa čak i osjećaj kontrasta, s suprotnim bojama poput plave i narančaste.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime