Chetnici tvrde namjerno smo birali granicu virovitica karlovac karlobag kak

0
Rate this post

Za dijeljenje ovog sadržaja koristite poveznicu

Tekstovi, fotografije, umjetnost i video iz Folhe zaštićeni su brazilskim zakonodavstvom o autorskim pravima. Nemojte reproducirati sadržaj novina na bilo koji način komunikacije, elektronički ili tiskani, bez odobrenja Folhapressa ([email protected]). Cilj pravila je zaštititi ulaganje koje Folha ulaže u kvalitetu svog novinarstva. Ako trebate kopirati izvadak teksta iz Folhe za privatnu upotrebu, prijavite se kao pretplatnik ili se registrirajte.

  • Stručnjak za ljepotu otkriva boju 2022. i podučava šminkanje s nijansom
  • Priscila Miguel podučava nekoliko načina uključivanja boje godine u šminku
  • Autor Analice Nicolau 19.1.2022. 1:00 ujutro
  • Priscila Miguel podučava nekoliko načina uključivanja boje godine u šminku

Svaka godina koja prolazi je novi trend koji stiže. U vrijeme kada na modnim pistama vidite toliko kolekcija prepunih boja koje pokazuju nadu nakon pandemije, ljudi koriste sve više boja.

U 2022., prema Priscili Miguel, specijalistici za ljepotu, nijansa koja najviše obećava da će se pojaviti i biti veliki hit trenutka je zelena.Priscila razvija projekt #ParadaDeBeleza, gdje putuje Brazilom i svijetom pokazujući najčešće korištene tehnike i proizvode za osobnu njegu, najpoznatije salone i sve što uključuje tu temu.

Posljednja revija luksuznog brenda Versace već je pokazala da zelena ostaje, a početak 2022. upravo je dokazao tu teoriju. Influenserica i stručnjakinja za ljepotu, Priscila Miguel, ima nekoliko trikova i savjeta za one koji žele ovu nijansu uljuljati u svoj izgled i šminku.

Posljednje dvije Versace kolekcije imale su puno zelenog, kako u odjeći tako i u dodacima i šminki.

“Postoji nekoliko mogućnosti izrade. Volim obrnutu olovku za oči s tamnijom nijansom zelene. Možete ulagati u sjene samo sa zelenom ili je možete pomiješati s crnom i stvoriti super produkciju”, predlaže influencerica. Priscila kaže da je dobro odjenuti nešto diskretnije i postupno dodavati jače tonove, kako se osjećate ugodno.

Posljednje dvije Versace kolekcije imale su puno zelenog, kako u odjeći tako i u dodacima i šminki“Volim sve što uključuje ljepotu, volim njegovanu kožu, volim pričati o svojim iskustvima koja su uspjela ili nisu uspjela”, rekla je specijalistica.

Za one koji nisu veliki ljubitelji zelene preporuča korištenje lakova u istoj nijansi ili odabir više različitih nijansi zelene. “Za one koji ne vole ništa previše moderno ili ne mogu to nositi zbog radnog okruženja, idealno je koristiti zatvorenije nijanse zelene. Zelena mahovina bez svjetlucanja bila bi savršena i vrlo elegantna.”

Za one koji vole nijansu i žele proizvesti puno zelene, Priscila traži pažnju, jer je moguće koristiti jedan ton, ali na uravnotežen način. “Pri izradi ove mješavine idealno je staviti neke zelene točkice na look i make-up. Miješanje s drugom bojom ili olovkom za oči u jačem tonu može biti odličan izbor”, zaključuje specijalist.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime