Hercegovac zamjerio gostima jer na odlasku nisu rekli ‘‘nemojte šta zamjerit’’

0

Sadržaj

Rate this post

Napetosti su se pojavljivale tijekom cijele noći, kao i početni stimulansi počeli su blistati nakon što je Mate zanemario pohvaliti kumovo uređenje interijera riječima “dobro si ovo napravio”.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • HERCEGOVINA DOGAĐAJ KUM POLICIJA ODBIJA
  • večera

U mjestu Bileća u Hercegovini u nedjelju navečer izbio je lakši događaj u kojem su brojne osobe preminule s lakšim tjelesnim ozljedama. Događaj se, prema pisanju regionalnih medija, dogodio u dvorištu obiteljske kuće konkretnog Milana D. (podaci poznati uredu za sadržaj), a navodno je izvor incidenta bio nesporazum između navodnog gospodina i gostiju. koja je uključivala večeru.

Hercegovački portal devize.ba prenio je danas navodne izjave glavnih glavnih likova ove svađe, Milana D., ali i njegovog kuma Prijatelja Š. Prema njihovim izjavama, stres se pojavio na početku, čim je Prijatelj automobilima i kamionom došao na travnjak svog kuma. Domaćin je kuma izgrdio što se popiškio u zahod kad je došao do svoje kuće, a ne u travnjak ispod šljive. Stres se nastavio i tijekom večere, a i prvi stimulansi počeli su sijati nakon što je Friend zaboravio pohvaliti kumov interijer riječima “lipo ti si ovo sredio”.

Ipak, unatoč stresu, večeru su na neki način uspjeli privesti kraju, no nakon što su Mate i članovi njegove obitelji otišli iz vašeg doma, krenula su prava previranja. Nakon što su se on i njegovi ukućani pripremili, ipak su srdačno pozdravili domaćina i krenuli prema svom Mercedesu. Potom je Milan izgubio živce i također udario kuma lopatom. Nekoliko sekundi kasnije u haosu su bila uključena oba domaćinstva, a posebno teške ozljede zaustavili su susjedi koji su dotrčali čim su vidjeli što se događa.

Nakon što su Milana i njegovog kuma priveli u sjedište policije, tenzije su se smirile, a Milan je nakon izlaska iz postaje priznao da zamjera kumu što mu nakon odlaska nije rekao “kume, nemoj me kritizirati”.

– Ni on ni njegovi ukućani nisu zaslužili obavijestiti mene i moju suprugu što bi se tradicionalno trebalo reći. Bio je to pad koji je prelio čašu – završio je vidno uzrujan Milan.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime