MEĐUGORJE: Zaposleniku u privatnoj firmi ukazala se Božićnica – Vatikan šalje komisiju

0

Sadržaj

Rate this post

Iako je poslao uplatu, Papa tvrdi da je ipak vjerojatnije da će konačno priznati fantom Naše žene nego nešto što je na rubu bajke.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • VATIKAN MEĐUGORJE BOŽIĆNA UKAZANJA
  • Međugorje

Vijest da je hrvatskom djelatniku u privatnoj tvrtki predstavljen Božić na obronku Brda ukazanja potaknula je rezidencijalne i svjetske medije. Dok jedni smatraju da se radi o običnoj prijevari, drugi smatraju da je riječ o dobro organiziranoj prijevari koju su finansirali razne masonske lože, jer i malo dijete u Gabonu zna da bi u Hrvatskoj to zasigurno bilo puno više od čuda . Iako je Vatikan za početak odmah osporio ovo navodno ukazanje, Papa će ipak poslati uplatu jer se, kako navodi, mora poštivati ​​procedura.

“Priznajem da je to praktički nemoguće, ali moramo reagirati prema tretmanu. Već sam poslao odštete u Međugorje za razne fantome, ali ovaj fantom je definitivno najluđi. Ono što svi pojedinci neće vidjeti na tom Fantomskom brdu samo da donese u ljudima. Predlažem, raditi u osobnom poslu u Hrvatskoj i nabaviti božićnu čestitku? Pa, Mojsije će tri puta prije razdvojiti more od takve gluposti”, zaključio je Papa u obraćanju na TV Vatikanu.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime