Priručnik svim domoljubima: Kako prepoznati komunista

0

Sadržaj

Rate this post

Hrvatska država je mnogo propatila od komunističke ruke, pa se izjašnjavaju svi relevantni stručnjaci koji su plaćeni. Ali mnogi također izjavljuju da su među nama komunisti, koji šetaju našim ulicama kao normalni pojedinci, spremni zabiti nož u leđa svakom poštenom građaninu.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • KOMUNIZAM LISTA BRANITELJA
  • komunist

Donosimo vam jednostavan pregled kako prepoznati komuniste oko sebe.

1. Ako u svom okruženju imate osobu koja je za kurikularnu reformu, moguće je da je prikriveni komunist. Ali da biste bili istinski sigurni, potražite njegove stavove o ukidanju osobne imovine i uspostavljanju zajedničkog posjedovanja načina proizvodnje. Ako je odan socijalnoj pravdi kao i jednakim pravima, najvjerojatnije je komunist.

2. Vaš susjed ne ide na misu? Ne plaća zvono? Ili se izjašnjava kao agnostik? Ako namjeravate osigurati da osoba nije započela vašu šestu Internacionalu u susjedstvu, pogledajte stajalište vašeg susjeda o dekadenciji buržoazije. Smatra li on buržoaziju društvenim smjerom koji upravlja sredstvima za proizvodnju i distribuciju? Prezire li bankare, prodavače kao i sponzore? Možda ste otkrili crvenog zlog.

3. Graničite se s pojedincima koji su „preliberalni“, „neoliberalni“ i „kvaziliberalni“. Uvjerite se da crvena banda ne cilja ništa domoljubno, ali stani! Bacite udicu na sve te transseksualce i dopustite im da vam otkriju svoje boljševičke koncepte. Pitajte ih o bogatstvu, pravu na potpuno besplatne detalje ili emancipaciji žena, ali i mladih od konstrukta tipičnih članova obitelji.

4. U parku se nekome digneš na glavu, gotovo svi tvoji prijatelji hvale s podignutom desnom rukom, a jedan odbija. Odmah otkrijte voli li klasnu borbu do borbe protiv homoseksualaca i također Cigana. Podržava li besplatno obrazovanje i zašto mu se jako ne sviđa Hrvatska što je protiv rada mladih u tvornicama?

5. Očito, protivnik je tamo gdje ga najmanje očekujete. Stoga se pogledajte u ogledalo i pitajte osumnjičenog s druge strane podnosi li dinamične porezne obveze? Oslanja li se na besklasno društvo ili na državno planiranu ekonomsku situaciju? Ne smiju vas zbuniti glupi pogledi iz suprotne strane zrcala, komunisti se vole pretvarati da su smiješni.

Na kraju jedan oprez. Većina ovih mišljenja nekima se možda čini kršćanskima, ali to je samo zbog sličnosti licemjerja. Konkretno, živjeti u skladu s kršćanskim ili komunističkim konceptima je izazovno, dok je izjašnjavanje obrnuto prilično vrlo lako.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime