Osramotila profesiju: Umjesto u nogometaša, manekenka se zaljubila u studenta filozofije

0

Sadržaj

Rate this post

Mlada manekenka se zaljubila i također pala pod loš posao. Prijatelji i obitelj boje se za njezinu budućnost.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • STUDENTSKI NOGOMETNI DIZAJN
  • Treber

Prava dramatizacija događa se posljednjih tjedana u nogometno-manekenskim krugovima. Jedan od najperspektivnijih mladih hrvatskih dizajna do ušiju se zaljubio u neadekvatnu studenticu gledišta. Ovo je prvi slučaj u kojem je jedna verzija odbila mišiće nogometnih nogu zbog šupljeg “hvatanja” punašne zjenice. Obitelj i prijatelji iznenađeni su njezinim postupcima. Odgovor na upit što je izazvalo ovakve postupke mlade manekenke potražili smo od njezinih najbližih.

Užas! Da se napila i počela uzimati lijekove, sigurno bih zatvorila jedno oko. Da je prestala slušati narodnjake, sigurno bih se na to na neki način osvrnuo, ali ne mogu oprostiti tom preobilnom filozofu. Cijeli život sam je upućivao da se dobro uda, a i ovako se vraća majci. Osigurao sam zajam za auto kako bih je upisao na baletni fakultet kako bi saznala kako se učinkovito ponaša, a ona sve to odbija i također s tim navedenim perverznjakom grči kičmu nad teškom književnošću. Posebno je upozoravam da se čuva ovakvih propusta koji joj pružaju iskrenu ljubav u 30 kvadrata iznajmljivačkog stana ili stana – rekla nam je putem Splita nezadovoljna majka veselo lude žene.

Tata dolazi na rub očaja. Nepoželjan pripravnički način života ima jako loš učinak na njegovo dijete.

Užasno sam zabrinuta zbog svoje djevojčice. Pala je u loše društvo koje živi miljama daleko od sportskog načina života. Noću ne spava. Ispituje do kasno navečer s tim rečenim problematičnim gadom. Izgleda užasno negativno, ima velike podočnjake, kao i žali se da joj je vid zapravo ugrožen zbog velikog čitanja. On ide na književne večeri, a ona, neadekvatna naivna dama, plaća mu iz svog džepa da pregledava galerije. Svi njeni bliski prijatelji trenutno upijaju vitamin D iz sunčeve svjetlosti na privatnim jahtama, jedu zdrave škampe i ribu, a također i ona i student jedu ono piće iz studentske menze – svaka osoba koja je roditelj može razumjeti i također suosjećati s ovim zabrinutim ocem.

Mladi u toj dobi postupno se sele od svojih roditelja. Kao rezultat toga, oni koji ih možda najbolje razumiju su njihovi prijatelji kao i vršnjaci:

Zapravo sam primijetio da se u posljednje vrijeme ponaša jako čudno. Misli, idemo na ovu utakmicu, a isto tako ona ne razumije tko je Duje Čop, ej, mačkice, Duje Čop! Počela je čitati neke nerazumljive publikacije i prekinula godišnju pretplatu na Gloriju kao i na Story. Jučer sam je zvao u kino da vidim jako smiješno s Adamom Sandlerom, a također mi je rekla da će gledati japanski film sa svojim štreberom, za koji zapravo nikad nisam čuo, od Akite Kurcoglave – izjavio je žena s ulice koja svoje slobodno vrijeme provodi modelirajući.

Iako je bila uzdignuta u stabilnu, društveno primjerenu obitelj prepunu razumijevanja, koja joj je nudila svu ljubav koja joj je bila potrebna, naizgled regularna verzija skrenula je zaobilaznim putem koji ju je doveo do mračnih tečajeva iscrpljujućih mentora, kao i žrtava, zanemarenih japanskih filmova, loša prehrana i također nesigurno društvo. Fakultet gledišta.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime